Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1 hafta oldu :(

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda xodeda tarafından 28 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    telefonla diğer bayileri arayıp sor varsa al kayseriyi beklemek zorunda değilsin

2. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    sen yine 1 hafta beklemişsin
    ben gri için 2 ay bekledim

3. Misafir

Misafir Guest

ben turkuaz alcaktım yok dediler beklemek istemedim leylak mavi iki günde geldi

4. xodeda

xodeda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu ne biçim bi fabrikadır anlamadım yaa. assan ı ara demiştiniz aradım müşteri temsilsine bağlanıyorsunuz diyor dıt dıt açan yok sonrada daha sonra tekrar deneyin diyor. fabrika bile böyle ilgisiz olursa bayiler ne yapmaz.
    adamlar senin istediğin renk yok istesen başka bi renk verelim diyorlardı şimdi de o model hiç yok istersen abs siz olanı var diyolar.

of yaa of

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ugrasma baska bayi ye git..

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hmşerim zamanında gidip toyotya almayıp Hyundai aldığıma köpek gibi pişmanım. Yerinde olsam vazgeçerdim. Bu kadar sorunlu bir marka olamaz. Daha şimdi servisten geldim yine. Adamlar direksiyon titremesine çözüm bulamadılar 6 saatte. Ve iş emrine "lastik balans tutmuyor" diye yazdılar. Yazıktır. Git kendin o paray ikinci el sağlam bir araba al. Hem Diyarbakır serviside pek iyi değil diye duydum. Dayımda orayla bayağı bir tartışmış amortisöz yüzünden. Karar senin. Forumu iyice oku sonra karar ver.

7. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben olsan kimsenin lafına bakmam. herkesin kendi zevkidir. içine hangi renk siniyosa onu al derim ben. zaten kapora falanda vermemişsin bekle biraz daha. bu şartlar altında zam falan gelecegini hiç sanmıyorum. ötv indirmi söylentileri iyiden iyiye yayıldı hiç canını sıkma onlar düşünsün malı satacaksa bulacak arkadaş başka alternatifimi var...

8. crdi

crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım 2 ocakta aldım era team dizel 25.200 den zorla 24.700'e düşürttüm.şimdi aynısı arkadaşıma aldık 24.000'e 20 gündeki zararıma bakın.böyle bir marka alma arkadaşım.kesinlikle arabada amortisör sorunu var.3 yıldır hala çözememişler.kasislere broadway daha sessiz giriyor.araçta salınım çok fazla.ön göğüs ve emniyet kemerinden gelen sesleri söylemiyorum.kapıları kapatınca sağ arkadan gelen sesi hala bulamadım.tekrar düşün arkadaşım.

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş kimsenin sözüne bakma,hayırlısıyla al arabanı keyfine bak.almadığına pişman olacağın bir araç,yani bunun gibi başka araç bulamazsın

10. Misafir

Misafir Guest

bu fiyata sıfır alınabilecek en iyyi araba bildiğinioku bence al eranı bak rahatına.o kadar taksici emniyet teşkilatı şirketler rent a car cılarboşuna almıyor heralde...en azından burdan pay çıkar

11. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    paran varsa toyota alır sorunsuz kullanırsın..
    yalnız corollanın en bazı ile eranın en lüksü arasında 10bin lira var..iyi düşünmek lazım..

12. Airforce7

Airforce7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşım;

madem bu kadar zulüm çekecektin neden aldın erayı. seninkide lafmı şimdi.
    yapma güldürme kendine ya. lütfen. eleştir ama çamur atma. bırak insanlar okuyup kendileri karar versin.lütfennnn.

herkese saygılar;

13. Misafir

Misafir Guest

gerçekten tartışma ortamı olmasın ama broadway alsın o zaman yahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır yalnış hatırlamıyosam amortisörleri garantiden değiştiriyolar çok ses yapıyo diyince:)
    git biraz sert amortisör taktır:)
    zor değil:D

15. Misafir

Misafir Guest

Bende pişman oldum ama şimdi geçen yıl 28,300 tl ye aldığım araç demek şimdi 24.000 tl ye satılıyor. Ben şimdi satmaya kalksam deli zarar edeceğim. 2. el Toyota almak vardı şimdi 28.000 tl versem ne Toyotalar var yahu. Era nın en lüks modeli olacağına 10.000 tl daha fazla ödeyip Toyota nın baz versiyonunu almak çok daha mantıklı. En azından sinirleriniz sağlam kalır...
    2008 model, 32.000 deki Era aracıma çaresizlikten gidip modifiye edilmiş passat amortisörü taktırdım. Sorun ancak çözüldü. Hyundai nin amortisör diye taktığı parçaya baktık tek kelimeyle görevini yapamayacak kadar yumuşak. Aaa bu aracın amortisörü yok lan demesinler diye koymuşlar. Hyundai bu yazılanları okusunda mühendislerinin ne harikalar yarattıklarını görsün derim ama nerdeeee...
    Yeni Era alacak arkadaşım, şahsi fikrim era yı iyice incelemeden test etmeden sakın alma. Benim için hayal kırıklığı oldu. Araç hakkında yaşadıklarımı yaşamanı istemem...
    Sana önerim, 2.el temiz bir Toyota al, bakımdan bakıma servise git. İnan era hakkında servislerde çaresiz. Yapacak hiçbirşeyleri yok. Buldukları çözümler gelip geçici. Kalıcı bir çözümleri yok malesef...

16. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar toyota yı da bi inceleyin isterseniz şikayet vardan. neler var neler. ne kadar da sorunsuz olarak bilinir oysaki. diyeceğim şu ki en güvenilir markada bile bu tür sorunlarla karşılabiliyorsunuz. bu risk her zaman var. gönül isterki firmalar bu konularda daha duyarlı olsunlar da müşteri menmuniyeti malı satana kadar olmasın. bu tür laflara pek kulak asmamak lazım. bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyor. ben alacagım zamanda böyle laflar ettiler o paralar verilipte bu arabalara binilmez diye. ne yapacaktım 2009 araba dururken aynı paraya nasıl kullanıldığı belli olmayan 2001 model bi araba mı alacaktım. bana komik geliyo kimse kusura bakmasın. al arabanı bak keyfine kardeş...

17. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    helal olsun sanahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

18. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla kardeş haklı elin eskisine para verip yolda bilmediğin neden arıza çıkmasındansa 0 bir araç alır kendi arızamı kendim çıkarırım daha iyi

19. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arakadaşımda 2007 toyota yaris var araba yolda giderken sağ ön kapıdan sesler geliyor üstelik araba orjinal hiç kazası yok hiç bir anlam veremedim. neyse amacım bir markayı kötülemek değil ama artık araba aldıktan sonra elektronik eşyalar gibi şansına bağlı diyorum çünkü diğer firmalardan da olduk çok şikayet var o yüzden hangisi içine yatıyorsa ve işine geliyorsa onu alın

20. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    en mantıklısı yok şu fazlaymışda yok hyundai dandikjmişte gidip 2003 2004 model model alıcama giderim onların dandik bildiği hyundai ye binerim

Bu Sayfayı Paylaş