Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1 Depo Motorinle Kaç KM yol alıyosunuz?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda gurcanbulut tarafından 18 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. ykptsc

ykptsc Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    340
    Ad Soyad:
    Yakup Taşcı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    ha bide aracım ekranındaki değerleri isterseniz onuda yazayım. şehir içi en düşük 5,5 lt gördüm. ama bu aralar ev iş mesafem çok kısaldığı için yani yakaşık 5 km sonra stop ediyorum aracı 6,5 lt den aşağıya inemiyorum. şehirler arası yolda 4,2 lt i gördüm.

2. DedeEfendi

DedeEfendi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    benim era 2012 model prime paketi. 1 kasımda aldım şu ana kadar 3700 km yol yaptım şehir içi şehr dışı karışık 5.3 yakıyor..şehir içi yaklaşık 1700 km falan olmuştur. 2000de şehir dışı
    Düzenleyen : DedeEfendi

3. radar

radar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende 2008 era team crdı var.isimdende anlaşılacağı üzere memurum.depomu 43 litre ile fulledim.ve antepe doğru yola cıktım.hızım 120-132 arası.depoyu fullediğimde kırmızı yanıyordu.tekrar kırmızı yandığında gösterge 870 km yi gösteriyordu.bence iyi bir rakam.araç 100.000 km de.sanırım 90-100 gitsem bu rakam 1000 gösteriyor olacaktı.tabi otoyolda kim 100 km ile gidiyorsa.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. eupsrc

eupsrc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar antalya manavgattan doldurdum depoyu, istanbula kadar 800 km yol yaptım 100 km şehir içinde kullandım 900 kmde kırmızı ışık yanmak üzereydi sanırsam ama yanmadı yine fulledim 170 tl aldı 90-115 km civarında kullandım

5. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Benim depo bu sefer de 435 km de ışık yaktı. Havalar soğudukça artıyor ama bundan fazla olmaz heralde. fark eder mi diye hava filtresini değiştirdim fark etmedi.
    Sürekli kısa mesafe, sabit hız yok(orta hızlı sürüş tarzı diyelim), tek marşla en uzun mesafe 15 km(%80 5 km altı).

530-470-435 km olarak son 3 full depom. bakalım nereye varacak...
    Düzenleyen : Köksal

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

köksal hocam bendede aynı sorun var. depodaki yakıt bitsin bi katkı maddesi aldım onu kullanacam

7. rasitb

rasitb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞLAR ARAÇTAKİ BENZİNLİK GÖSTERGESİ DEPODA KAÇ LT KALINCA YANIYOR ?

Düzenleyen : rasitb6

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    fırat hocam umarım işe yarar.

raşit kardeşim, benim arabada ışık yandığında 30 km yol yaptım 90 km sabit hızla bitti-bitecek diye korkarken bulduğum benzinliğe girdim 40 lt yakıt aldı. geçenlerde de ş.içi ışık yandı 20 km civarı yol yapıp fulledim 39 lt civarı aldı.

bu arada küçük harfle yazarsak iyi olur https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araca göre değişir o. Benim araç ışık yandıktan sonra 70km götürüyor en az.

10. cagdasnas

cagdasnas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Çağdaş nas
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Benim aracım Era 2010 dizel. Mazotu fulledim 510km yol yaptı şuan çeyrek depo mazotun kaldı. En doğru ölçümü nasıl yapabilirim? Aldığım mazot sanki kalitesizmis gibi geldi

11. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    En doğru ölçüm depoyu mazotu görene kadar kullanıp belli bir km yaptıktan sonra tekrar mazotu görene kadar doldurmak ve alınan yakıtı tutarını kmye bölmek ya da litre hesabı yapacaksanız ona göre hesap yapmaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. eraprime

eraprime Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    .
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    uzun yol ise fazla şehir içi ise biraz fazla benim araçla fulledikten sonra 530 km gidince depo ibresi yarıyı gösteriyor ancak şüphe ettiğim bir husus var depoyu fulleyince depodaki yakıt miktarı 45 litre mi oluyor yoksa pompanın basıncına göre depo ile kapak arasındaki borularda yakıtla dolup daha mı fazla oluyor bilmiyorum şamandıra buna izin veriyor mu

13. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bunu tam anlamda olçmek cok zor. 1kere fulledım oldu olayı falanda hıkayedır.sız 2 kere alana kadar zam gelmıs oluyor zaten.
    Hatta sunu soylım depo fullken daha az yakar araba yarıya ındıkce daha fazla artar tuketım. kullanımdan kullanıma hava durumuna, bakım durumuna , arabada agırlık durumuna gıbı bır cok etkene gore degısır.

mısal getz 270tlye falan doluyor ıcınde az bıraz varken alıyorum. 580km yazıyor ama sehır ıcı kullanımda daha da az oluyor.uzun yol gıderek istanbul kaş arası git gel yazın 2.5 depo yaptıgımı bılıyorum ama cok basmadan tatlı tatlı araç agırlıgı 2 kısı seklındeydı.

mısal taksıde ıse her gece full depo şoför e verıyoruz sonra yenıden fulleyıp adamdan kullandıgı mazotun parasını alıyoruz.
    az cok bellı bır zaman sonra arabanın ne yaktıgını aynı orantıda anlamıs oluyorsun ama rutın ayda 1 ölcumle bunu anlamak zor.

14. cagdasnas

cagdasnas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Çağdaş nas
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar Ankara Saimekadin Tp'de mazot 6.06 her cuma halk günü. %20 indirim var. Işık yanmak üzereyken depoyu fulledim. Işık yandı 653km yol yapmisim. Aracım Era 1.5 dizel 2010. Şimdide shellden depoyu fulledim. bakalim ışık yanana kadar kaç km yol yapacağım. Mazot kalitesinde görmüş olacağım.

Bu Sayfayı Paylaş