Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1 Anahtar 2 Aracı Nasıl Açabiliyor?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda ssusar tarafından 26 Aralık 2023 tarihinde açılan konu

1. predators

predators Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    276
    Ad Soyad:
    vedat. d
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Renault
    Farklı otomobil markanın yetkili servisinde çalıştığım dönemde aynı firmanın farklı zamanlarda sıfır olarak almış olduğu aynı model iki araçta da yaşamış olduğunuz sorunun birebir aynısı olmuş fabrika ile görüşme yaptığımızda binlerce araç üretildiği için kodların çakışabileceği bunun normal olduğu araçların aynı kişiye denk gelmesinin şanssızlık olduğu cevabını almıştık :) hatta araçların kilitlerinin bile aynı olabildiği söylenmişti hiç bir çözüm sunulmadan bu şekilde kullanmaya devam ettiler.

Asel Kaan Efe ve MAERKEK bunu beğendi.
  2. gelmaci

gelmaci Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Gökhan ELMACI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Aynı sorunu bende yaşıyorum, sitede başka bir blue ile aynı anda kapılar açılabiliyor, karşı tarafta bunu farketmiş dikkatli olalım açılırsa kapatalım diye anlaşmıştık ama bagajımı bir kaç defa açık halde buldum. Diğeri büyük ihtimalle 12-14 model benimki 17 model. Anahtarımın orjinal olup olmadığını bilmiyorum, o da bilmiyor ama önlem olarak bagaj kumandadan açılmasın diye ilgili fişini söktüm. Kapılar açılmadığında zaten kendisi yeniden kilitlendiği için o tarafta bir değişikliğe gitmedim.

onurforces bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş