Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.6 TEAM ABS CVVT-1.4 TEAM ABS mi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kahraman10 tarafından 29 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    şimdi anladımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : gone

2. xodeda

xodeda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 CRDİ TEAM ABS
    +++++++++++++

3. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 TEAM ABS CVVT

eğer bütçen varsa

1.5 CRDİ TEAM ABS

4. blackmagic77

blackmagic77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusura bakma sorunu geç gördüm (malum tatil internete pek giremiyoruz) benim araç 1.4 sürekli uzun yol kullanıyorum (uşak-salihli-izmir) rampada çekmiyor bende kıl oluyorum eski arabamla 5.vitesle çıktığım rampada istediğin kadar kökle 2.3.vitesle zor çıkıyor ondan ama motor hariç aham şaham bir şikayetim yok....
    umarım açıklayıcı olmuştur

5. Misafir

Misafir Guest

1.4 motorla ilgili yazılanları okudukça şaşırıyorum arkadaşlar. Önceki aracım 1.3 lx ile en dik rampaları rahatlıkla 4. vitesle çıkıyordum ben yahu? 1.4 moto ki 97 ps 16V. Bu kadar yığılma olmaması gerek. Komşumuzdada 1.4 select era var dediğiniz gibi rampalarda o da tamam devir düşüyor ama 2.3. vitesede düşmüyor. Bence devirli kullansanız mesela 5000-5500 devirden aşağı düşürmezseniz bayılacağını düşünmüyorum. Tabiki kullanıcılar sizlersiniz siz daha iyisini bilirsiniz...

6. blackmagic77

blackmagic77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın dostum daaaa.... (gerçi burası o konunun yeri değil ama) daha önce escord vardı 97model hb(150bin km - 97hp). aynı kilo hatta daha ağırdı. kula-selendi arası rampalarda 100-120 5.vites çıkıyordu bununla 130-150 vurdurup zorluyorum son gaz tepeye doğru bayılıp kalıyo eli mecbur vites düşüyorum o da bazen 2.vitese kadar iniyor... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif onu demek istedim malesef......

7. Misafir

Misafir Guest

Daha önce güçlü motoru olan araç kullanan kişilere düşük motorlu araç kullanmak zor gelir, zira daha önce her gaza bastığında cevap veren motor artık cevap vermeyecektir, dolayısıyla tepki almasına sebep olacaktır, 1.4'ü zayıf bulan arkadaşlar bu konuyu unutmasın, bence 1.4 motorda yeterli olacaktır, 1.6'ya göre en büyük ihtimalle 4. vites yerine 3. vitesi kullanarak bu problem çözülür, fabrikaverileri aynı olsadadüzgün ve sakin bir kullanımla 1.4 1.6'dan daha az yakacaktır, zira özellikle şehir içinde fabrika verisi çok zor yakalanıyor.

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    doğru hocam mesela şu an biz dizel kullananlar 1,3 motor bir araca bindiğimizde zorlanırız...ama 1,4 97 hp 16v era çokta düşük değil yani ben kullandım 1,6 kadar olmasada gayet performansı güzel,en azından piyasadaki 1,4 lerin içinde en iyisi...

9. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    önceki arabam 1.3 idi. şimdi 1.6 era team abs uçuyormuş gibi hissediyorum.

elbette

1.6 TEAM ABS CVVT
    +++++++++++++

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    benimde önceki aracım 2.5 130 hp 340 nm tork idi.şimdikiyle arasında performans yönünden hiç bir fark yok.sadece 6. vitese eksikhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    "At sahibine göre kişner."

12. AF2947

AF2947 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.4 erayı performanssız bulanlara ne demeli bilmiyorum ama ben şu anda şirket aracı olarak Focus TDCi 110 hp 240nm araç kullanıyorum bazen era yı aratıyor. Şahsi aracım 1.4 era valla canavar gibi gidiyor asfaltı kazıyor bazen vites atarken lastikleri boşa çeviriyor rampa mampa tozu dumana katıyor son hızda 200 üzerini görüyor 2.0 araçların tamponunda gitmek çok zevkli oluyor adambön bön bakıyor bu da ne diyehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 era

14. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    1.4 team abs
    +++++++++++
    bütcen varsa yükseğinni al derim
    Düzenleyen : gokhan525

15. Misafir

Misafir Guest

Çok doğru hocam, biliyorsun bayramda aracım aks sıyırmıştı ve bayram boyunca serviste kaldıydı. Bende Linea 1.3 mjet kiralamıştım. Era ya alışmışım 1.3 mjet 90 ps 190 nm torklu motor resmen gitmiyor işte gitmiyor abi. Ben era da 2500 devirde 120 km/h hızla sakin giderken linea 3000 devirde buluyordu bu hızı ve resmen uluyordu motor. 3 gün kullanınca anca alıştım. Bayramdan sonra erama kavuştum. Linea ya alıştımya bu sefer erayı linea kullanır gibi kullanınca koltuğa yapışıyordum. Hyundai nin 1.5 dizel motoru gerçekten dehşet birşey.Lokomotif motoru gibi mübarek.

16. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

evet ben hiç bir arabamı bu kadar kullanmazdım her sene değiştirirdim ama yemin ediyorum hiç içimden gelmiyor satmak.sebebi bundan ekonomiğini bundan güçlüsünü ve bakımları bundan ucuz başka bir araç bulamam...belki hep aynı şeyleri söylüyor diyeceksiniz ama gerçekten samimiyim...

17. Misafir

Misafir Guest

tek kelime abicim 1.4 select

18. Misafir

Misafir Guest

Mehmet hocam sen biliyorsun 2 senede 4 tane sıfır araba değiştirdim, bu listeye yeni kasa Vectra (10.000TL zarar) ve 2008 model Megane'de (5.000TL zarar) dahil ama bu arabayı alalı neredeyse bir sene oldudeğiştirmek hiç içimden gelmiyor yahu...valla çözemedim bu işi.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Bu Sayfayı Paylaş