Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.6 Admire Yol Tutuş

'Accent Forum - Club' forumunda serdarcan tarafından 26 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Pek değil..Görüntü güzel oldu kaputta işte..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    kule gergisi daha çok ince yanak büyük ebat lastik takıldığında işe yarıyor

3. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Amortisör Kule Gergileri Ne Zaman Monte Edilmelidir?

Montaj sonrasında elde edilecek performansın otomobiliniz üzerindeki kilometreyle ilgisi olmamakla birlikte, eğer spor bir otomobil sahibi iseniz otomobilinizi aldığınız ilk gün en azından ön amortisör kule gergilerini monte etmenizi öneririm. Ancak, biraz da isteğe bağlı olan bu durum haricinde amortisör kule gergilerinin muhakkak uygulanması gerekli durumlar da vardır.

Kule gergileri ön veya arka olsun farketmez, sonradan daha büyük jant/lastik kombinasyonlarına geçildiğinde muhakkak uygulanmalıdır. Daha sert ve kısa olan spor yaylar, daha sert ve kısa spor amortisörler veya büyük çaplı janta (dolayısıyla daha ince profilli lastiklere) geçilmesi gibi süspansiyon sistemini etkileyecek modifikasyonlar sonuçta amortisör kuleleri ve hatta tüm şasi üzerindeki yükü arttırırlar. Tüm bu uygulamaların sonunda şaside esneme eskiye oranla çok daha fazla olacaktır. İşte bu modifikasyonların ardından uygulanacak kule gergileri sadece şasiyi desteklemek ve esnemeyi azaltmakla kalmayacak, aynı zamanda direksiyonunuz daha hassas olacak ve verdiğiniz komutlara daha çabuk cevap verecektir.

4. orcanius

orcanius Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende bakımsız olduğunu iddia edebilirim. Benim de 2005 1,3 admire var ama ne virajda nede yüksek hızda öyle bir sıkıntım olmadı. Hatta 200 km/h hız yaptım ne yükseldi nede sapıttı. bence bakımlar eksik...

5. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı araba bendede var corolla dan sonra bindim daha öncede fuul modifiyeli bir tipom vardı bence ikisindende iyi yol tutuyor.bir arkadaş direksiyon yumuşak olduğundan demiş ama sanırım onun admira sı yok bende gp li admira var ve hız artınca direksiyon çok daha sert bir hal alıyor belkide benim araba gp li olduğundandır birde arkadaşlar195 60 14 ölçülü lastiği olan 1160 kg ağırlığında olan ve birçok arabadan daha fazla yere yakın olan bir arabadan bahsediyoruz bence kullananlar yorum yapsın.

6. Misafir

Misafir Guest

yol tutuşu gayet iiyii

7. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1,3 admire var 3,5 yay 15 jant ince yanak lastikkule gergi vardı aracta sana ayıt ne yapmak istersen onu yapıyodun yanı kayma falan yalan soktum şimdi hepsini orjınali ustunde senın dedıgın gıbı arac guven vermıyo ama yıne de memnunum yanı sende tak bu saydıklarımı emın ol araç coook farkeder

Bu Sayfayı Paylaş