Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 VGT Getz'den Sonra 1.2 Tdi Polo

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda cihan_kaba tarafından 1 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Siz aracı alırken keşke yakıt tüketimi hakkında daha çok fikir sahibi olsaymissiniz. Ülkemizde kullanılan benzin li araçların çoğu lpg'li bunun sebeebi de ülkemizde benzinin cidden pahalı olması. Eminimki kimse aracını fabrikadan çıktıktan sonra kimseye elletmek üzerinde değişiklik yapmak istemez .Lpg ciddî bir ekonomi sağlıyor. Sizin benzinli araç alıp ısrarla lpg dönüşümü yaptirmayip sonra çok yakıyor diyip yakinmaniza anlam veremedim. Hyundai için degil herhangi markayı bu şekilde elestirmenizi de anlayamadım. Ekonomi istiyorsaniz ya mevcut aracınıza lpg dönüşümü yaptıracaksiniz yada daha düşük yakıt tüketimine sahip bir araç alacaksınız. Hyundainin yakıt tuketimi yüksek bir araç yaptı ise bu aracı alıp almamak sizin elinizde. Sonuçta kimse zorla satmadi bu aracı. Az yakan araçları da görüyoruz. Yazılım guncellemelerini yapsınlar. Hep birlikte görücez

erenuzel41 bunu beğendi.
  2. Turker ERA

Turker ERA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Turker Ördek
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Tamam arkadaşım borcu bitsin satacagim. Ilan veririm. ilk size gonderirim Saygilar.

Önal bunu beğendi.
  3. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Niye alınganlık yapıyorsunuz. Size öneride bulundum. İlan konusuna gelince. Siz gönderirsiniz ilanı değerlendiririm niye olmasın nasipte varsa

Bu Sayfayı Paylaş