Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 Era Select ve Ford Fusion 1.4 Tdci

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alpozturk2002 tarafından 3 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    fordun foccus ve yeni fiesta modelleride gayet güzel ayrıca focusların yol tutuşu gayet iyidir.

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    fordun en sevmediğim arabasıdır yeni mondeo...eskisi çok daha güzeldi..

3. Misafir

Misafir Guest

Her şekilde Matrix - Fusion kıyaslamasında Fusion derim. Bende aksine piyasada matrix göremezken fusion lar her yerde cirit atıyor.
    Yeni Mondeo nun arka kısmı özellikle bagaj kaputuna takıldım ben çok tuhaf görünüyor. Eski kasası çok daha şık ve alımlı duruyordu.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    raven hocam fusıonun öyle ahım şahım bir donanımı yok.motor olarakta bakarsak 1,5 crdi 110 hp240 tork (kullanıyorsun biliyorsun)motorumu yoksa 1,4 68 hp 160 tork traktör sesli moturumu tercih edersin.?matrixde olmayıp fusıonda olan ne varki,fusıon diyorsunuz?

ben mondeo daha değişik bir tasarım diye yazdım,yani connect transit ve fusıon gibi kare yapılı değil.

5. Misafir

Misafir Guest

Dediğiniz gibi era 06 hocam, şu Hyundai Era nın bir motoruna hastayım, birde kasasına. Bugün otobanda sinirlendim biraz abandım gazabaktım araç rampa yukarı 4. vites 4000 devirde 145 km/h hızı gördü. Bu performansı 1.4 tdci fusion dan beklemek çok iyi niyetli bir durum olurdu... 1.6 motorlu Fusion da belki mümkündür...Ben era mı seviyorum tek beğenmediğim tarafı zıplamasıydı onuda çözdüm. Servislerin ve Assan ın tutumu yüzünden araç hakettiği yeri malesef bulamıyor.
    Bu yüzden tercihim Fusion olurdu derken bunları göz önünde bulunduruyorum.

6. Misafir

Misafir Guest

TABİKİ ERA HİÇ BİR ARABA ERAYA GELMEZ ALIRSI ERA BASARSIN FUSIONA

7. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bılmeden elestırmeyelım...arkadasım..fusıon bır kere ıthal arac..matrıx yerlı arac...

ayrıca hangısını tercıh edersınız dersenız..bence fusıon...matrıx ten daha saglam..
    cıkarın pazara bakalım hangısı daha once satılacak..sıze dıyorum..bence fusıon..

matrıx ın ne kadar pazar payı var pıyasada..bunu ırdeleyelım ılk once....

daha hyundaı turkıyede hıc bır modelı en ufak bır modelı odul daha alamadı....ne kadar ekmek .o kadar kofte krıterıne gore...

bakın opel ın yaptıgı ınsıgnıa 2009 yılının aracaı secılmıs avrupada..emsalı sonata ne almıs gazoz kapagı mı?DDDDD...

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    matrixin ne kadar pazar payı oldugunu arkadaşlar önceki sayfalarda yazmışlar, sanki siz bilmeden eleştirmiş gibi oldunuz. bir daha okuyun bence.
    ayrıca hyundai tabii ki en iyi marka değildir, en iyi araçları üretir de demiyor kimse, ancak dünyanın en hızlı gelişen otomobil markasıdır. bundan 10 sene önce gerisinde oldugu en az 10 avrupa, amerikan ve japon markasının artık önündedir. 
    ayrıca ödül neyi gösteriyor siz anlıyor musunuz acaba? amerikada yılın otomobili bir hyundai, bunun bize ne faydası var? ayrıca şu anda opel corsa kullanan birisine de insignianın ödül alması hiçbirşey kazandırmıyor. bir de auto best yarışmasında reno clio birinci seçildi. yani ödüller bir anlam ifade etmiyor bizim için, 
    yine de teşekkür ediyorum, sizin gibi arkadaşlar pazarda fusion görünce, 10 paralık arabaya 15 para verip alıyorsunuz, ucuz ama donanımlı hyundailer de bize kalıyor. aynen devam edin.
    he bir de matrixten daha sağlam oldugunu çarpışma testinde mi gördünüz? size sadece markası daha sağlam geliyor di mi? devam edin aynen böyle.

9. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Erada Ki Konfor Hangi araçta var... VW Alırsın kapıyı bile acamıyorsun o kadar odun ford lar tam takoz.. Parana Yazık olmasın Konfor perfomans Tip Şekil İstiyorsan! Accent-Era 1.4 1.6 FArk etmez! hepsı super 1.4 team abs Var abı tık yok yolda goruom cacarcarcararara ne bu bırde odun hepsı kapsını bıle acamıosun ıcıne ses alıo konfor yok ıc dızayn yok renolult mesala Adam Lagunadakı ıdıreksıyonu Trafıcc dede kullanıyor Yenı clıo cıakrtıo 5senedır aynı panel ?? :)

10. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çok doğru söylemişsinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

11. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kalite var bunuda anlayamıyorsan daha ne dıyeyım....

12. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yıne anlamsız konusmussunuz.carpısma testınde degıl kazalarını gordum aracların hallerınden bu yorumları yapıyorum...ben otomotıv sektorunde calısmıs bır kısı olarak soyluyorum.tecrubelerıme ve gorduklerıme dayanarak..7 yıl ford servısende ve 2yıl hyundai servıslerınde yedek parca bolumunde calıstım varmı daha gerısı...gorunen koy kılavuz ıstemez....hatırlatırım.....

13. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    gerçekten çok mantıksız.matrixin pazar payını kötüleyip fusıonu aynı kriterde havalara uçurmak çok yanlış.2008 yılı fusıon ve matrixin satış rakamlarını inceleyin sonra konuşun.

matrix yerli fusıon ithal.bu fusıonun daha kaliteli olduğu anlamına gelmez.vw caddyde ithal ama dökülüyor.matrix tamamen yerli bir araç değildir.

ödül olayına bakarsak her yıl "yılın ticari aracı"diye seçtikleri arabalara bakın.2004de transporter 2005te vito 2006 da doblo 2007de fıorıno 2008de scudo sırayla seçiyorlar resmen.bi ara multıjet ödüllü motor bu motorun üstüne motor tanımam diyenler vardı.herşey ödül demek değildir.ınsıgnıa ile sonata aynı sınıfta değillerdir.Genesisi unutmayalım...

ınsıgnıa passat cc ve genesis

14. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ınsıgnıa -mondeo -passat ve sonata aynı sınıftalar.vectranın yerıne cıktı..bılmıyorsanız ogrenın...sonatanın ust modelıde genesıstır....hepsını tek tek acıklayalımı burada...ya ayrıca matrıx te dızel motor 4 cam otom.daha ne ozellık var su aracta anlatın bakayım..bagaj desen ufacık...ozelık sana..arka kapı camları kamyon camı kadar sekılsız bır tasarım urunuz....

15. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle 1.5 ERA 1.5 VGT Select ford fusion 1.4 tdci Abs den üstündür...

16. Misafir

Misafir Guest

Bir kere Fusion Fordun en az satan arabasıdır ve kendi emsalleri içinde fiyatına göredonanımı en az olanıdır bu biiiir, ikincisi Matrix'in pazar payı ne ise Fusion'unda pazar payı hemen hemen aynıdır, üçüncüsü kullanıcılarını çok da memnun eden bir araç değildir, dördüncüsü iç hacmi'de öyla aman aman genişdeğildir, hatta Matrix'den daha dardır.....
    Bunları nerden'mi biliyorum, test sürüşlerinden ve çevremdeki kullanıcılarından...bunca yıllık tecrübelerime her iki aracında yaptığımtest sürüşlerine ve incelemelerime dayanarak söylüyorum Fusion Matrix'in yanında düşünülmesi söz konusu bir araba bile değildir, tabi bunlar benim fikirlerim, kimseyi bağlamaz. Bu arada Matrix'in şimdiye kadar satmamış olmasının tek sebebi ithal olduğu için pahalı olmasıydı.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

17. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence kesinlikle matrix daha kaliteli,iki aracıda kullanan biri olarak söylüyorum.hem motor hem estetik olarak üstün.ford kötü değil ama bence matrix in tartışılmaz üstünlüğü var.sadece kullanan bilir ve anlar diyim siz anlayın.

18. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yazdıklarının çoğunu belgelerle yalanlıyoruz hala "ne anlatayım" diyorsun. dediğin kadar otomotiv konusunda tecrübeli birisinin bunları bilmemesine yorum yapmak dahi istemiyorum.
    buyrun fusionun bagaj hacmi 337 litre, matrixin 345 litre. Allah aşkına şunu bir daha açıklasana, nasıl "bagaj desen ufacık" oluyor??? 

Düzenleyen : yanlayanaccent

19. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım bılmedıgımı sen nereden bılıyon. kı..bır kere kalıte olarak ford number one.......saglamlık ta + sı....senın gıbı az bılenler hyundaı kotulenecek dıye uzulmesınler objektıf yorum yapsınlar.ıcı genı olmıs bagajı 1 kac kg buyuk olmus nekı..tasarım gorunum nekı makyajlanan halı cok mu guzel olduuuuuu.....:DDDDD yumurta kasamatrıx oldu parcası pahalı aracı cuz..daha ne denır kı...

20. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse konu burada bitti galiba, kim neyin ne oldugunu çok açık gördü,
    herkese saygılar,