Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 era crdi ilk çalışmada duraksama

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda alpozturk2002 tarafından 9 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. __CB__

__CB__ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Sadece ilk çalıştırmalarda olduğu için marş motorundan değildir diye tahmin ediyordum. Teşekkür ederim, bayramdan sonra sanayiye bir uğrayayım.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Marş motorundan, marşa basınca marş motorunun sesinin kesilmesinin başka bir izahati kesinlikle olmaz. Motor ısınınca (haliyle marş motoruda ısınıyor) kömürleri ve papuçları daha iyi basıyordur.

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Isıtma bujilerinden olabilir. Çünkü aracı ilk başlarda ısıtma lambasının sönmesi beklemeden çalıştırdığım oldu. Ama bi kaçkere. İki kere de trafikte stop ettirdim kırmızıdan sonra kalkarken. Bu kadarcık hatadan dolayı zarar görür mü bilmem ısıtma bujileri. Ancak bu dediğim olay sadce soğuuken ilk çalıştırmada yapıyor. 500 devire düşüyor iki kere tekrar edip normale dönüyor. Mesela aracı güneşe bıraktığımda ilk çalıştırmada bunu daha az yapıyor. Kışın sabahları başımı ağrıtmaz umarım.

4. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Coşkun Hocam sende varmıydı böyle problem.

5. Misafir

Misafir Guest

Ben hiç böyle bir şey yaşamadım, ancak Serdar bey'in önerilerini dikkate almak lazım, ezbere tahminde bulunmak zor...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

6. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    benzin pompası depodan benzin çekerken ( aracı çalıştırmadan ) kontağı açtığımızda çıkan ses normalmi ben bu sesi zorlanmadan duyabiliyorum...sizinkilerde böylemi...acaba...?

7. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    Araç 14000 e yaklaştı. İlk bakıma verdim geçen hafta. İlk çalıştırmada problem olduğunu teyit ettiler. Ancak aracı 1 gün bırakmama rağmen (soğukken denemeleri için) nedense hi-scan takıp soğukken veri almamışlar. Önümüzdeki haftalarda tekrar bırakıcam. İstanbuldan bir eleman gelmişti ona mail atacaklar aldıkları kodları. Araba stop edecek gibi oluyor ama titreme yapacak kadar düşmüyor devir. 2-3 saat bekledikten sonra tekrar yapabiliyor bu hatayı. Servise sinir oldum. Hiç kafaları çalışmıyor.

Bu Sayfayı Paylaş