Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1,5 crdi getzlerde yakıt sarfiyatı

'Getz Forum - Club' forumunda enginjim tarafından 12 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kükürt Oranıda Euro Dizelde Azdırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. dmrmrt

dmrmrt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar aracım 1.5 CRDİ VGT 2006 model 123000 km'de.Benim aracımda bir sıkıtı var gibi ama serviste bir türlü bulamıyorlar. Araç eşimin evlenmeden önceki aracı. Bayan kullanımıyla (ki arkadaş benzinli gibi kullanıp bağırtmaktan zevk alıyordu arabayı) 90tl ye 550 km yapıyormuş. Evlendikten sonra ilk ay bende bu kmyi tutturdum şehir içinde. Fakat şehirler arası bir yolda yüksek hızla rampa çıkarken önüme tır kırdı ve aniden yavaşlamak zorunda kaldım aşırı devir kaybettim. 120 ile giderken 30 ile gitmeye başladım. 4 kişi ve bağa dolu şekilde. Motor gözle görülür şekilde zorlandı ve arıza ışığı yandı. neyseki şehre gelmiştik ve hemen servise götürdüm. Egr sisteminin bozulduğunu söylediler. yolda kalınmayacağını ama yakıt sarfiyatının artacağını söyledi i gerçekten öyle oldu. Kendi memelekitime dönünce hemen servise gidip baktırdım tekrar. Temizlenemecek durumda olduğunu ve değişmesi gerektiğini belirttiler ve değiştirdik. Ama yakıt sarfiyatı iyice artmaya başladı. tekrar götürdüm servise başka bir arıza kaydı buldular. ustanın söylediğini tam anlamadım ama motora hava giriş çıkışını sağlayan kısımın önü tıkanmış bunu düzelttiler ama çok az etki etti. en son bayram için şehir ziyaretimizde 90 tlye 490 km gittik şehirler arası ortalama 90-100 km hızla. Bununla ilgili buna benzer olayı yaşayanlar varmı. Bujilerde sıkıntı olabilirmi? birde aracımın lasitkleri lassa ve yumuşak duruyorlar. Dışarıdan bakıldığında sanki taşımıyormuş gibi ama basınçları öenrilen seviyede bununda etkisi varmıdır varsa ne kadardır? değerli yorumlarınızı bekliyorum. saygılarımla

Bu Sayfayı Paylaş