Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 CRDİ ERA FULL+FULL

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda TUHAN tarafından 20 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. GeTz-DJ

GeTz-DJ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    maşallahallah kaza bela wermesın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. TUHAN

TUHAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eyvallah kardesim bütün şöförlere allah kaza bela vermesin

3. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    her meslekte çürük vardır bunu inkar etmiyorum istisnalar kaideyi bozmaz... hassas yanıma geldi benim iyi günler

4. TUHAN

TUHAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SLM bunda gerilecek bi durum yok herkes kendi bütçesine göre arabaya biniyor bizimde bütçemiz eraya yetiyor eradan aldığım zevki güçü rahatlığı baska arabada bulamıyorum sende kullanıyorsun biliyorsun cokta mükemmel arac değil benim kızdığımda bu herkes son model arabaya biner kimse sorgulamaz biz eraya bindikmi herkesin zoruna gidiyor benim cok tanıdığım polis var suan içinde bulunduğum duruma onlarda hayret ediyor adam kısacası kıllık yapıyor yoksa benim polisle ne işim olur ifadelik bi durumum bile olmamıştır bu yasıma kadar 7 yıldır ehliyetim var ilk aldığım gün inatlarına radara girdim baska ne cezam nede kazam var.. gönül isterki hiç böye olmasın ama oluyor inş senin basına gelmez son olarakta seninde ön plakan kare bi sor bakalım yasakmı kare olması benimkide kare 2 tane soğuk damgada var ama adam bu plaka uygun değil diyor... biz bu forumda hepimiz arkadas kardesiz hepimizin ortak noktası araclarımız umarım bu arkadaslıklar devam eder birbirimize destek olur fikir alış verişinde bulunuruz saygılar....

Bu Sayfayı Paylaş