Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 CRDi 60.000 bakımı 1050TL!

'Accent Forum - Club' forumunda parabolica tarafından 3 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yabana atmıyorum kötüdürde demiyorum ama orjinal parça hastasıyımdır (bunundaönemli sebebi var) ve yetkili servisler tercihim olur.Aldığım araç isterse 15 yaşında olsun sorun değil yine servise götürürüm,çünkü sanayidede çok dilim yandı sorumsuz insanlarla çok karşılaştım öyle zamanlar oluyorki muhattap olunacak adam bulamıyorsunuz ama serviste çırağıda müdürüne kadar muhattabın çok oluyor.Ayrıca bir konu daha var,serviste sıktırdığım vidanın taktırdığım parçanın yaptırdığım bakımın yani herşeyin garantisi var ve ilerde oluşa bir sıkıntıda içim rahat....Fakat sanayide gidersen bir ustaya yaptırırsın aracı, aradan 1 hafta geçer aynı yer bozulur veya montajdan kaynaklanan bir durum olur tekrar gittiğinde çoğunlukla duyabileceğin söz şudur "bana ne kardeşim ben yapmıştım bozulduysa senin suçun" Anlatabildimmi?

Senede 5 kere bakım yaptırıyorum bende maddi yönden (volkswagen yüzünden) sıkıntılıyım fakat hyundaıde inanın 5 değil 10 kerede bakım yaptırsam maddi yönden dokunmuyordu,Bu yüzden hyundaye tekrar döneceğim 2011 Accenti bekliyorum...

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Anlıyorum, sütten agzı yanan, yogurdu üfleyerek yermiş. Sizin dediğiniz olayın beterini yapan yetkili servisleride okuyoruz forumda. O yüzden nasıl dunyanın her yerinde iyi veya kötü insan varsa, her işte de aynı. Özel servis, özel usta veya yetkili servis hepsi iyi veya kötü değiller. Babam daha önce hasarlı arac alım-satımı yaptıgı için sanayicden dolayı en cok dili yananlardanızdır heralde. Kalfa hortumun vidasını sıkmıyor. yolda araba hararet yapıyor ve ozmnda cep telefonu cok yaygın değil. Sehirler arası yolda gecenin bir vakti yolda kaldık ve, motor da buyuk hasar oldu. Ama yine o motoru duzelten, tamir eden yine sanayideki ustaydı.

Sıfır arabanın radyator borularından su kacıyordu. servise gittik bişi yok dediler. siz gidin bir daha olursa gelin dediler. Bizim komsu, 20 yıl umraniye sanayide esnaflık yapmıs. telefonda durumu söyler söylemez direk boruya yonelti. boru salam gozukuo ama asırı sıcaklıkta sisiyor. cok enteresan bişr durumdu. sisince delikten su cakı-rıo ama normalken surun yok. ,bunu o servisteki adam bulamadı. Usta olan basta bulurdu belki, ama dediğim gibi serviste bu işleri yapanlar sadece parca sökme ve takmayı biliyorlar. servisteki ustalar a sözum yok. neticede yüzde 99ü sanayide yetişmiş adamlar.

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benim araçtada şu an bir sorun var servis bulamıyor bilemiyor...kime sorduysam fan motorun arızalı dedi gidip söylüyorum bişey yok diyip baştan savıyorlar,araç bazen sabah motor soğukken bile fan çalışıyor bazende titremeye başlıyor müşteri ilişkilerine bildirdim biz arayacaz dediler kaç ay geçti hala arayan yok.İlla araba yolda kalacak bişey olacak ondan sonra müdahale edecekler bu markanın servisleri gerçekten berbat,ah ahhh hyundaı sattığıma çok pişmanım neyse hadi iyi geceler
    Düzenleyen : mmt.88

4. corail

corail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba,
    ben de 2006 model 78.000 km de 1.5 crdi admire almak üzereyim..
    bu araç 90.000 bakımına girmesi gerekecek değil mi serviste?

5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    78.000 deyse 80.000 periyodik bakımına giricek admire kasalar 10.000 kmde bir bakıma girer eralar 15.000de sanırım...

6. corail

corail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki 80.000 bakımında neler yapılır ve ne kadara mal olur?
    2006 admire crdi ler için?
    bu arada bu araçlar ahlen daha garanti kapsamında değil mi?

7. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 ise halen garantilidir.
    80.000 bakımı sadce formalitler ve yag-hava filt-yag filt- vs vs.
    yani 230.240 tl kadar yetkiili serviste

8. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    su 1000 tl olayıda ben hatırlıyorumda 60.000 bakımına 375 tl vermistim ve cok gozume gelmistli yaw :)
    ama gecen bi sanayide sordum 200-250 tl ye trgirer değişiyorlarmıs ben 120.000 bakımını orda yapcam zaten diğer yagıymıs hava filt yag filt onlar ucuz seyler 65-70 tutuo

9. corail

corail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
    peki bu 5 yılgaranti neyi kapsiyor?
    mesela aracı aldım ve 90.000 de garantisi bitmeden motor şanzuman sorunu verdi..
    garantiden mi yapılacak işlemler?

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  11. sinan_gx6

sinan_gx6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim hyunda i aaccent 2004 model var 250 binde :) maşallah
    bakımlı ve temiz diye aldım öyleydi 10 bin km devirdim bakıma gidecek
    ertuğurul plazaya bu bakım masrafları ne kadar tutuyor neler yaplıyor
    bundan önceki bakımda hava yağ yakıt filtresi değişmis şimdi muhtemelen
    aynısımı mı olur ilk defa götürecem ne tavsiye edersiniz... lütfenaşağı yukARı kaça patlar servis

12. cankaptan54

cankaptan54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Can Kaptan
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    1.5 crdi accent era 2006 aracımın 120.000 bakımı yaklşıyor.neler değiştiğini ve bakımın ne kadar tutabileceğini bileniniz varmıdır.

13. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Bu Sayfayı Paylaş