Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 TSI Motor ve LPG

'LPG Sistemleri' forumunda amarulas tarafından 27 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Şuan için LPG den vaz geçtim kendime başka bi araç buldum az yakan :) ben gazlıyorum dayanamıyor genelde birde arabam bodykitli egzoz filan var millet dürtüyo hep gaza gelip gazlıyoruz iyi kaçıyo iyi yakıyo makine saolsun :) ama sakin kullansam bile o değerler yazın anca oluyor birde herkezin kullanımı farklı belkide siz benim aracı kullansanız az yakar ben sizin aracı kullansam ortalaması artar her yiğidin yoğurt yiyişi farklı :D

2. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ekstra olarak bilgi vermek istedim Opel forumlarından bi kaç kişiyle görüştüm 1.4 T 140 HP ve 1.6T 180 hp araçlarına landirenzo LPG takıp kullanan arkadaşlar var hiç biri şikayetçi değil hatta 1.6T olan arkadaş şehir içinde 24-26 kuruşlara düştüğünü yazmış ve performans kaybi hissettirmiyormuş hiç bi şekilde en az 8 bin km kullanmışlar araçları ileride ne sorun yaşanır bilinmez orası ayrı

3. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    bende gazlıyorum ama yerine gore şehir içinde çok gazlıcak bir durumum olmuyor :) istanbul park'a da çıkardım rodajdan sonra ama genede yakıtı uzucek araba değil kesinlikle :)

4. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    olabilir kasa farkından dolayıdır belki bi çok FR kullanıcısıyla yakıt değerleri aynı birde büyük bi faktör kısa mesafe kullanıp motor soğuk tam ısınıyor stop ediyorum arabayı yakıt sarfiyatı yapıyor doğal olarak

Bu Sayfayı Paylaş