Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 team abs mi expo mu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda wolkan018 tarafından 18 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Sevgili erhanbaba, daha önce çalıştığım firmada sürekli araç kullanan satış personeline sürüş teknikleri ve ileri sürüş teknikleri dersleri almış biri olarak konunun hocamız tarafından aynen üstte yazdığım şekilde açıklandığını belirtmek isterim.

ABS'siz araç fren ile birlikte hızı sürekli sürtünmec halinde olacağından Aracın fren mesafesindeki ağırlık ölçüleri değişmez. Dolayısı ile yola tutunma zayıf olur. Fakat ABS'li araçlarda fren mesafesinde ağırlık (kesik kesik frenden ötürü) Yukarı aşağı hareketlenir. Dolayısı ile yola tutunma ağırlığı normalden çok daha yüksek olur. Ve hakimiyet kaybedilmez....

Bunun aksini düşünen arkadaşlarım ABS'siz bir araçla güvenli bir alanda (geniş ve trafiksiz) durma mesafesini test edebilirler. Her zaman pompalanarak duran araç daha kısa sürede durur. Ayrıca eski ehliyet sahibi olan kişiler bilirler, ABS teknolojisi olmadan önce Trafik kitaplarında konunun ani duruşlarda frene pompalanarak basılması gerektiği yazar.

Düzenleyen : Ergin

2. provet

provet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım Bende 1.4 Team expo aldım daha 3 gün oldu ... Arabanın tek eksiği ABS onada ihtiytacım olacağını sanmıyorum ,
    Araçta ısıtmalı elektrikli yan aynalar gövde rengi, Mp3 Cdd Usb girişli teyp var ve ses çıkışı gayet iyi ,
    Aracı galeriden çıkardım direkt ilk depoyla samsuna geldim km ye 1.89 tl yaktı yol boyu klimam açıktı ve ortalama 120 km idi sürat bence gayet iyi.
    ... galeriye ilk gittiğimde Gold expo ya gözüm takılmıştı fakat onda teyp yoktu..

Bu Sayfayı Paylaş