Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 team abs bir depo ile kaç km

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda odee tarafından 10 Temmuz 2008 tarihinde açılan konu

1. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok kardesım yaa valla kusura bakma ama keske senın dedıgın km yı yapsa cebıme faydası olur ama nerdee dedım yaa 600 km gecemedım sehır ıcıde 300 lıra ıle 330 lıra aarası degısıyoorr sen bence o arabanı atmaa senın dedıne gore yakmıyo kokluyoo :)

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş senin aracında bu kadar yakıyor demiyorum zaten ben senin nasıl kullandığını nerden bileyim.
    belki depoyu tam doldurmuyorsun belki ani hızlanmalar yapıyorsun belki çok dur-kalk yapıyorsun belkide depoyu dibine kadar bitirmeden hesap yapıyorsun.....bunları bilmediğim için aracın 50,000 kmdede olsa şu kadar yakıyorsun diyemem.ben sakin ve iyi bir kullanımda yapılabilecek değerleri yazdım.

ayrıca benim aracım dizel.benimde aracım 10,000 km ye kadar biraz fazla yaktı ama 10000den sonra düzene girdi şu an 150,000 kmde aynı yakıyor şehir içi 750 km şehir dışı 1.075 km yapyorum

3. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :):):):) aracının dızel oldugunu soylesene formun basında team abs 1.4 yazıyooo yanı dızelın ne kadar yaktıgını tartısmıyoruzkı cunku dızel cok az yakıyoo dımı :) yınede tesekkur ederım

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş halen anlatamadım heralde,ben şu ana kadar dizelle ilgili konuşmuyordum zaten 1,4 benzinli hakında konuşuyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

5. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha öncede yazdım bayilerin başta çok yakar zamanla düşer demesi kocaman bir yalan.Ben mayıs 2006 da aldığımda ilk depoyla şehir içi 400km gitmiştim üstüne 100 daha gidip 500 e tamamlamıştım.Şu anda da yaz koşullarında aynısını yapıyorum.Kış olayı bambaşka bir olay çünkü tüketim 8.4lt lerden ısınayım filan derken 9.2lere hatta -20 lerde 11.4lt lere kadar çıkabiliyor.

Zamanla düşer kavramı bence zamanla aracınıza alışırsınız anlamında düşünülmeli.

Düzenleyen : motor

6. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fotoğrafta lamba yanmadan 560km yapmışım 600 ü geçerken lamba yanıyor.Kalan tam 10lt benzin oluyor lambadan sonra.. şehir içinde 100km uzun yolda 150km hiç korkmadan gidiyorum.Toplam 750km..800 de yapabilirim ama tehlikeli olur.

Uzun yolda bu şekilde 2700 devirle 90km le giderseniz,rampaları 3500 devirle çıkıp,rampa aşşağı viteste (boşta değil!) gaza basmadan viteste sallarsanız.Her zaman 5.5 lt yi tutturursunuz.Geçende 10km lik bir düzlükte 5.3lt bile tutturdum.

7. samiisik

samiisik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benimkide 7000 km 1.4 motor. Doldurup 90 km hızla lamba yanana kadar 450-480 arası gidiyor. 600-700 ü nasıl görüyor bende anlamış değilim.

8. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    35lt de lamba yanıyor demiştim.480km de yanıyorsa 7.2 lt tüketiminiz varki anormal bir rakam.

Şehir içinde bile 400 ü buluyor lambanın yanması.

9. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GELDE ANLAY ARKADSLARIMIZAA BENDE ANLAMIS DEGILIM ABI LAMBA MAMBA TAM DOLU DEPONUN BOSALMASI 600 KM BASKA YOKK 140 YTLLIK BENZINLE UZUN YOLDA 90 GECMEMEK SARTI ILE 600 KM BASKA GIMEZ BENIM ARABAMM KESKE GITSE YA

10. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SEHIR ICINDEDE DEDIGI GIBI ARKADSIN 430 KM FLAN LAMBA YANIYOO HADI 60 KM DE OYLE GITSIN 490 SEGIR ICI

11. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben onu bunu bilmemde.1.3 admire ile şehir için 500 km gittik.bence gayet güzel.

12. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    5.5 lt yakıyor benimki uzun yolda böl 45lt/5.5lt ye 818km.. ha sen gittinmi 818 dersen yolda kalmayı göze alamadım.Ama 750 km gittim 3-4 kere,iddaa üzerine 800 de giderim.

Ben yakıtından çok memnunum aracımın.Baharda lastikleri değiştirecem,Energy saver2 lastikleri de taktınmı daha da düşürürüm tüketimi sanırım..

13. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    KARDEŞLER benzinli aracı çok yakıyor diye şikayet edenler aeaçlarının bujilerini değiştirtsinler tabi çok yaktığını söylerseniz servis hallediyor. unutmadan bosch marka taksınlar yakıt çok değişiyor özellikle şehir içi kullanımda 16 select var benimde

14. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bujimi enjektörmü karışturdım ama ikisinde biri işte pek anlamam ama servis hallediyor

15. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BENIM ANLAMADIM BAZI ARKADSLAR ISIMI MOTOR HERLADE ARKADSIN DIZEL LE BENZINLIYI KARISTIRIYOO DAHA BURDA ENJEKTORUN NE OLDUGUNU BUJIININ NE LDUGUNU BILMIYOLARA ARACIN NE YAKTIGINI BILIYOLARONCE ALTINDAKI ARABANIZI TANIYIN YAA HARBI KOMIKSINIZZ YANI

16. yanicespor

yanicespor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende dizel var..geçen istanbula gittim geldim 130-140 süratle km de 115 lira yakmış..ama benzinliyi bilmiyorum..

17. Misafir

Misafir Guest

Sevgili arkadaşım moderatör değilim ama mesajının farkına varıldığında yöneticilercede aynı tepkiyi alacağını tahmin ediyorum. Müdahale edecek bir merci olmamakla beraber üslubuna ve yazım kurallarına dikkat etmeni rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler. Bu genel bir ricadır daha özenli olmamız daha anlaşılır olmamıza da yardımcı olur.

Düzenleyen : mulim

18. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İsmi motor olan arkadaş dizelle benzinliyi karıştırmıyor ,bujiyi de enjektörüde gayet güzel biliyor,Senin doğduğunu 88 tarihinde de ehliyeti vardı motorun.Önce mesajları okumayı anlamayı dene.Fotoğraf koyuyoruz bir depoyla lamba yanmadan 560km yapmış araç tekrar basmışız düğmeye ve ortalama 5.5 lt tüketim var .Ben 800 km yaparım dizel olsa 1000km yaparım.Sana tuhaf geliyorsa rakamlar daha epey tecrübeye ihtiyacınız var demekki.

19. hakan dogan

hakan dogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaslarım nıyetım sızı kırmak veya uzmek degıl boyle bır hata yaptıysamda ozur dılerım ben 86 dogumluyu m 88 degıl ama gercekten 600 km gecemedım ne yaptıysam olmadı ve bu yuzdende srvısle 2 defa gıttım duzelır dıyolar ama tık yok bende alıstım bu sekılde kullanmaya cunku tup taktırdımda bır sorun olur dıe korkuyorum neyse tekrar ozur dılerım amacım polemık yaratmak degıl dogru cozumu bulmak

20. Misafir

Misafir Guest

forum içindeki konuşmalarımızı lütfen saygı içerisinde yapalım..ve ınternet ortamında buyuk harf bagırmak anlamına geldiğinden lütfen küçük harf kullanın..

Bu Sayfayı Paylaş