Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 LPG li Getz Muayeneden Geçirme Yöntemi.

'LPG Sistemleri' forumunda DaMdaKi_KeMaNCi tarafından 15 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaslar bendede lpg isli degil 6 ay sonra isletcem.bu nasil is anladim kimi getz isletiyor kimi isletemiyor. Napcaz anlamadim ? Bendede 1188 kg yaziyo. Solediklerinize gore bende isletemicem.kucuk tank fln da ugrasamam nasi yapcam bilmiyorum cok sacma bi olay.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. taysan

taysan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Tahir AYSAN
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşlar, 2008 model 1.4 Getzîm va. Lpg takdırmayı düşünüyorum. Hangi sistemi tavsiye edersiniz? Fiyat/performans açısından tavsiyelerinizi rica ediyorum.

3. basscilker

basscilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    iLKER GÜNGÖRLER
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Geçtiğimiz yıl 2009 Hyundai Getz aracıma LPG tadilatı yapıldı. 22kg lık tank uyumlu olduğundan takıldı. Şimdi ise faturayı ve projeyi aldım ama alırken de bayii'den uyarıldım 22 kg lık tank 7 kg fazlalık taşıyor denildi yeni çıkan talimata göre. Ve Tüvtürk'e sorduğum halde 1218 kg net 1540 azami yüklü ağırlığı. 22 kg taktırabileceğimi öğrendim. Fakat bu sabah muayene randevum için sızdırmazlık raporu almaya gittim geçmedi. Sebeplerinden birisi tankın 7 kg fazla olduğu ve de boyutundan dolayı bagajda 10 cm'nin altında boşluk olması ve ufak tanka 2 değil 3 kelepçe takılması gerektiği. Getz otomatik vites zaten fazla yakıyor uzun yola gittiğimde 22 lik tank full dolu 200 km yol gidiyor. ve bu da işime gelmiyordu ki şimdi 15 kg'lik tank siparişi verildi. LPG TAKTIRACAK ARKADAŞLAR MUTLAKA YETKİLİ BAYİİ'nin açıklamasını mutlaka DİKKATE alsınlar. muayeneyi de derhal yaptırsınlar. Aksi takdirde bayi'nin de yapabileceği bir şey yok. (Tüvtürk'ün bana yaptığı açıklama; 1218kg + (4x75) 300 kg yolcu+ 22kg tank=1540 kg.)

4. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    bu ne saçma iş .insanı arabadab soğutuyolar.bazı getzler geçiyo bizimkiler geçmiyo.sırf bu yüzden muayne zamanı bende tankı değiştircem muayneden geçtikten sonra tekrar şuan kullandığım tanı geri takcam.yalandan yere uğraştırıyolar insanı. ne hyundai ne tuvturk bişe yapmıyo şu işe 8 10 kiloluk fazlalık için anlamış değilim

gencfb bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş