Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 ERAMI 1.3 ADMIRE MI

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda galaksione tarafından 15 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

TartışmasızEra Era Era..
    Düzenleyen : Berkayy

2. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Arkadaşlar dizel era rampada diğer araçları fena tokatlıyor.ben arabamı değiştirmeyi düşünürsem kesinlikle era dizel alacağım.1.4 era yerine bence 1.5 dizel era alsan daha iyi olur.
    ama 1.4 era 1.3 admiradan daha iyidir

3. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    %100 accent era era era

4. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bırısı 85 begır dıgerı ıse 97 beygır ben ıkısınıde kullandım arasında cok buyuk fark var 3 sene 1.3 kullandım suan era kullanıyorum 1.4 mukemmel 1.3 e göre

5. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kardeş 2005 1341cc admire kullanıcıyım lpgde dahi hiç sorun yaşamıyorum aracımda çok şükür....
    ama hangisi iyi diye sorarsan motor olarak era yeni olduğu için tabikği iyi olmak zorunda...ama admirenin yol tutuşu tartışmasız eradan daha iyi....
    tabiki fiyat farkınıda gözden geçirmen lazım

6. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın hocam oke tmmdır yenı oldugundan dolayıdır 1.3 era ben 3 sene kullandım ve arabayı cok ıyı tanıyorum ben aracı kötulemıorum ve 1.3 le 1.6 golflerle kalkıyordum vıdeolarımda var gösterebılırım ama era nın yol tutusu admıreden cok cok daha ıyı bı kere eps olayı var mukkemml derece rahat ettırıyor

7. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    şunuda söyleyim 1.4 alacaksan era alma....1341 cc 85 beygir admire al en az 4-5 bin lira cebinde kalır......1.5 dizel era al derim. veya 1.6 era al.......1.4 aldıktan sonra admire alırım daha iyi fiyat farkıda cebinde kalır...çok harika araba tavsiye ederim..

8. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostm 4 5 lıra cebıne kalır dıosun da arada kı konfor ne yapıcaksın :))) bnm suan 1.4 eram var ve gayet gusel yuruyorum bı sıkıntı yok ama eskısı gıbı 1.3 dekı gıbı can cekısmıyorum bu bnm ıcın gusel bır olay

9. can cekişmek derken 1.3 admireyide öldürdünüz sanki Hyundai cekmeyen bir motor koymaskı araca tamam 1.4 era gibi gitmez ama yinede devirli kullanırsanız gider 1.3 admirede.
    Düzenleyen : Doganyanmis

10. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [öldurme gıbı bır nıyetım yok hocam 3 sene kullandım ve 1.3 admıre yı cok ıyı tanıyan bır kısıyımmmm ıstersen msnden vıdeolarımı ızletebılırım sıze veya facebookta n bnı bulup 1.3 ıle 1.6 golfle kalkısımı falan ızleyebılırsınız dedıgım gıbı era nın da yol tutusu eps olması harıka bısey guven verıyor

11. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2

sen eğer admirede can çekişiyorsan yak at o arabayı.......
    ben 3 gün önce uzun yol yaptım zongudağa gittim....138 kuruş uzun yolda yaktı...artı 1.6 focuslara falan yol vermedim yolll.....kullanandan kullanana çok değişir araba....kalkışlarda lpgde dahi benim diyen 1.6 arabalara aman tanımıyorum....ben memnunum..eradanda geniş admire..bana yetiyor...erayı kötülemiyorum 4-4lük araba....ama alacaksan 1.4 era alma 1.5 dizel al yada 1.6 al..1.4 alacaksan admire al diyorum arkadaşa.......ben mesela kısmet olursa satarsam seneye elentra düşünüyorum....era dar geliyor bana..

12. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewet hocam kullanandan kullanana cok degısıo sanırım 1.6 focusu kullanan ısı bılmıodu :)))https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    çık ankara yoluna sen benzinde git ben lpgde....sana aman tanırsam ya....yakarım arabamı...15 yılık şöförüm senin yaşının yarısı eder

14. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabıııı haklısın ışsöförde bıtıo benım arabam zaten benzınlı aygaz degılkı tup taktırıyımmm sende benzınde kullan 15 yıllık söför 15 beygırmı katıyor guldurmeyın hocam mantıklı dusunmek lazım 15 yıla bakmıo olaylar :)))

15. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    canım kardeşim GGGG ..ismini bilmediğim için takma adını kullandım.....araban güzel....tekrar diyorum 4-4 lük......ama dar.....ama kıçı havada olduğu için yüksek hızda tehlikeli..eps falan hikaye..onuda kulladık admireden başka arabaya binmedik sanma.... 3. bir ama 1.3 admire konfor ve hız bakımından senin arabandan aşağı değil bunu merak etme.....daha geniş bana daha bi rahat geliyor......artı 4-5 bin lira pahalı.....eranın 1.4 ünü alacağıma 1.5 dizelini al amennaa....1.6sını al amenna...ama 1.4e o kadar para vereceğine admire al diyorum arkadaşa sadece...

Bu Sayfayı Paylaş