19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 era yeni select mi yoksa 1.6 era yeni select m

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 31 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    1.4 zorlamaya gelecek bir motor değil,tabiki piyasadaki rakipleriyle kıyaslanırsa en güçlüsü fakat 1.6 cvvt varken ve fiyat farkı azken 1.4 motor şahsen almam....
    belki şehir içinde 0.5 lt az yakarsınız (1000kmde 5 lt) ama motoru sıkıştırdığınız vakit kat kat fazla yakmış olursunuz.Vergi yönündende sıkıntı yok ikiside aynı.

Kısacası:
    Yakıt yönünden gözle görülür bir fark yok,1.6 motorun cvvt olmasının avantajı var,daha güçlü ve atik olmasının avantajı var.Yani hiç bir dezavantajı yok.Sadece alırken bir miktar fazla ödemek gerekiyor ama arasındaki farka gerçekten değer.....Bu yüzden 1.4 almanın bence hiç bir mantığı yok

2. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    emre kardeşim madem konu konuyu açıyor. sana bir şey sormak stiyorum.anladığım kadarı ile sende select modeli var. bu modeli tavsiye edermisin.yani ön kol dayama kolçağı yada dijiital klima gerçekten gerekli mi veya dijital klimanın kullanımı nasıl birşey,hakketten otomatikmi yoksa gene bir manuel olayı varmı?ayrıca çabuk mu bozuluyor bu dijitak klima

3. Misafir

Misafir Guest

vtec'ler alt devirlerde pek güç üretemezler, dolayısıyla alt devirlerde toparlamaları zordur ancak vtec4000'li devirlerde devreye giriyor ve çok daha fazla güç üretebiliyor, eğer yüksek devirde yakalarlarsa başetmek zordur...

4. örneğin 1998 1.6 honda civic 120 HP liklere 1.6 erann basa cıkacağını hiç sanmıyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif 1.6 eranın performansının da 1.4 ten daha iyi olduğu ap acık ortada.
    Düzenleyen : Doganyanmis

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    maddi açıdan sıkıntınız yoksa kesinlikle select alın derim bir üst sınıf araçtaymış havası veriyor kol dayama kolçağı ince bi şey fakat inanın artık kolumu oraya koymadan rahat süremiyorum aracı dijital klima ise gerek görüntü bakımından mavi ekran var çünkü gerek kullanım bakımından çok daha pratik ve kullanışlı ayrıca tam otomatik :) mesela üflemeyi çok daha hassas ayarlayabiliyoruz ısıtma soğutmada ise derceli olduğundan kolaylık sağlıyor . bu güneş gözlüğü saklama bölmesi ve harita lambalarını ciddi anlamda kullanıyorum. 2. airbag var aynalar ısıtmalı ve gövde rengi bu artıları saymam yeterli sanırım :)

6. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  7. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  8. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim emrebey.aslında team almayı düşünüyordum ama saydığınız bu özelliklere göre galiba ibre selectten yana.sanırım dijital bilgi ekranı diye geçen de yol bilgisayarı olsa gerek. bu yol bilgisayarında tam olarak neler var yani neleri öğrenebiliyoruz

9. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yakıt tüketimi içindeki benzin ile kaç km yol yapabileceğinizi sıfırlayabileceğiniz bir km ve ana km var içerisinde + koltuk kılıfları daha farklı yan tarafta ve bagaj üstünde krom kaplama var selectlerde dediğim gibi maddi açıdan çok zorlamayacaksa hatta bi şekilde select alabiliyorsanız mutlaka select alın.

Düzenleyen : emre01

10. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim. tüm hesaplarımı aralığa göre yaptım. şuan indirimli 1.4 select 27000. umarım aralıkta gene en azından bu fiyat olur.tek duam bu. çünkü bu ay durumalr biraz sıkışık.sence aralıkta gene bir indirim olurmu yani takip ettiğin kadarıyla hiç hyundainin aralıkta indirim yapmadığı oldumu

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    teşekkür ederim coşkun abi fakat 1,4 lerde sanırım yeterince güçlü çünkü ben diğer 1.6 araçlara hiç geçilmemiştim.

12. hyundaini ürettiği tüm motorlar zaten üstün performanslıdır https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

13. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizce aralıkta indirim olurmu yani en azından şu anki fiyatı aynen korurlarmı. şu an liste fiyatı 28500 ama indirimle 27000.tüm hesaplarım aralık üstüne.hiç hyundainin indiirm yapmadığı bir aralık ayı oldumu

14. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben aracımı dediğim gibi kasım ayının sonlarına doğru aldım sizin alacağınız süreye yakın bir tarih yani sözde 5000 tl bir indirim vardı aslında bir anlık heycana gelip 5000 tl lik indirim için bayiye koşup hemen almıştım :) fakat ne allahın hikmetiyse 2 yıldır bitmedi indirimler :))))) anlayacağınız hyundai de indirim bi türlü bitmiyor aralıktada kesin yıl sonu indiri filan bir şey yaparlar. ama indirim de olsa olmasada herkes üç aşşağı beş yukarı aynı fiyatlara alıyor gibi geldi bana ötv hariç tabiki :)))) o yüzden kafanıza takmayın mutlaka bi indirim olur ama misal 27 000 se şuan en fazla 26 - 26,500 arası bi fiyata alırsınız 32 bin yazarlar 5000 bin indirim yaptık derler satış politikaları bu ne yazık ki :))

15. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buna bile razııym dostum.keşk aralıkta olsa.valla hyundanin duzacısı olurum.abartmıyayım ama hiç bir şeyi bu kadar çok istememiştim

16. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    allah inş hayırlısı ile nasip eder kazasız belasız kullanırsınız ilk aracınız mı olacak :)

17. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok teşekkür ederim ilk aracım deil ama ilk defa sıfır alacağım ondan çok heyecanlıyım.

18. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır almak bile mesele.yani kandırılamamak lazım yani neleri bayiler karşılıyor,neler faturaya dahil veya nelere dikkat etmemiz gerekiyor

19. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    neyse herkese iyi geceler

20. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sıfır alın en iyisi güzel güzel ilk siz kullanın ben bayiye direk pazarlık sonucu parayı verdim şu tarihte araç gelecek şu tarihte ruhsat çıkacak şu tarihte alabilirsiniz dediler 2 sindede aynı işlem uygulandı bu kadar :) bu arada geç cvp için kusura bakmayın bi arakadaşla işim vardı ;) sizede iyi geceler.

Bu Sayfayı Paylaş