Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 Era Team Hakkında?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ahmetdin tarafından 1 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. arslanefe60

arslanefe60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 2009 dan 2013 mayıs sununa kadar 4 yıl era kullandım ve araç 2006 modeldi 163000 km de satdım. blue aldım.erayla 190 da gördüm tabi onaylamıyorum ama öyle denildiği gibi aşırı gezinmeyi 190 da yoktu lütfen lastiklerin balanslarına biraz dikkat edin heleki 100 den sonra hangi araç gezinsin

2. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben erayla focusu bir tutmadım mesajımı iyi okuyun sınıf farklılığını bile yazmışım mesajımda , ben bir çok kez era kazası gördüm hem netten hem canlı olarak kaza sonrasını gördüm bir çok kez bakalım denk gelirse eğer elantra alacağım inşallah
    ayrıca rot-balans ayarlarımda hiç bir sıkıntım yok daha yeni bakımdan çıktı lastiklerde 4 mevsim petlas 100 den sonra direksiyona sımsıkı sarılıyorum valla korkudan

3. shen22

shen22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    furkan shn
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    bence fazla istiyor sen google ye kasko değer listesi yaz orada arabanın model yılı tipi ni yaz sana orada kasko değerini gösterir ona göre karar verirsin

4. Tsyl

Tsyl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    1,4 ve 1,6 olmak üzere iki adet var.Kesinlikle benzinle binilecek bir araç değil.Dizel veya lpgli bulursan al.Pişman olmazsın.Özellikle 1,6 uzun yolda gayet ekonomiktir.1,6 Select modeli 1,4 ise Team.Select ve 1,6 yan yana çok güzel oluyor.25 lere falan çok.Üstelik lpgsiz.24 e almıştım ben selecti.

5. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.5 Crdi yokmu :)

GT-I9500 Cihazimdan Gönderildi

6. pecer2001tr

pecer2001tr Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Salih Ç.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC

2006 model Hyundai Accent Era 1,5 CRDİ sahibiyim.Zıplatma sorununu ben de çok ciddi şekilde yaşıyordum uzun zamandır.Derken bir ara taşlı yollardan gitmiştim.Aracı lifte alınca arka sağ amortisörün patladığını farkettik ve başladım amortisör araştırmasına.Bu arada uyum sağlaması açısından tek amortisör patlasa bile karşısındaki amortisörün de değişmesi gerektiğini belirtmeliyim.
    Uzun süredir zaten zıplatma sorununu yaşadığımdan forumları araştırarak bu sorunumu da kesin bir şekilde çözmek için detaylı araştırma yaptım.Sonuç olarak ortak görüş Monroe Gazlı Amortisör ve Spor Helezon Yayları ile sorunun düzeldiğini yazanlar olmuştu.Ben de daha çok masraf olmasın diye öncelikle Sipariş linki 'den iki adet gazlı amortisör sipariş verdim.(Maalesef Ankara'da bu amortisörü satan yer bulamadım) Bir gün sonra ürün kargo ile elime ulaştı ve zaman kaybetmeden sanayide montajını yaptırdım.Şaşırtıcı bir şekilde aracın yol tutuşu arttı ve arka zıplatma sorunu tamamen çözüldü.Bu sorunu yaşayan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir.Sadece arka lastiklere Gazlı Monroe amortisör taktırarak zıplatma sorununu temelli şekilde çözebilirsiniz.

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim 4 amortisör patlaktı 1 ay falan öyle gezdim , 4 tane monroe aldım şimdi zıplama yok konfor ve yol tutuş %100 arttı, Ankarada monroe satan yer var

Bu Sayfayı Paylaş