Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 Era sabahları titreme.gaz yememe

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda mdmrx tarafından 31 Ocak 2008 tarihinde açılan konu

1. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SİZ JİKLE DİYORSUNUZ.SERVİS YAZILIM DİYOR.BASTAN İTİBAREN SİZİ TAKİP EDİYORUM.SİZCE BU MAVİ ISINMA ISIGININ GEC SÖNMESİNİN SEBEBİ DE BU JİKLE Mİ?

2. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Büyük ihtimalle!! Bakın bu konuyu ilk başlatan arkadaş bu aracı kullanıyor benim çok yakın bir arkadaşımda bu aracı kullanıyordu ve aynı problem var. Sabah hava soğukken biliosunuz aracı çalıştırdığınızda düzgün çalışması için bir süre ısınıncaya kadar jikle devreye girer ve hava girişini azaltarak aracın düzgün çalışmasını sağlar araç ısınınca devreden çıkar sorun şuki bu araçlarda aracı çalıştırdıktan çok kısa bir süre sonra jikle devreden çıkıyor o yüzdende tekleme yapıyor!!!

3. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim arkadaşım yazılımda güncelletti olmadı en sonunda jikleyi değiştirdi kurtuldu şuan en ufak bir sorun yok araçta! Yani bu jikle olayı denendi ve sonuç alındı artık gerisi size kalmış!!!

4. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ÇOK TESEKKÜR EDERİM.YENİ ARACA LPG TAKTIRDIK.BİRDE BUNU DEGİSTİRİRİM.AMA BANA COK İYİ VE COK COK PAHALI BİR DERS OLDU.HYUNDAİ BENİ ÜZDÜ .YENİ BİR ARAÇ ALIRSAM ÇOK İLERİDE 1.4 KESİNLIKLE ALMAYACAGİM

5. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    1.6 eralarda böyle bir sorun kesinlikle yok 1.4 lerde var sadece aslında hyundai nin bu araçları geri çağırıp bu sorunu çözmesi lazım yani adına yakışanı yapması lazım!!!!!!

6. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    AMA EMİNİM YAPMAYACAK.CAM OTOMATİKLERİNİN LED ISIKLARINI ÜC KURUS KAR İÇİN SÖKEN BİR FİRMADAN BASKA BİRSEY BEKLEMİYORUM.YAKIT DEGERLERİ BİLE SÖYLEDİKLERİNİN ÇOK ÜSTÜNDE.BEN BANA DANISAN TÜM ARKADAŞLARA KESİNLİKLE 1.4 ALMAYIN DİYORUM.

7. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ewet bu satten sonra alacaklar 1.6 alsın 1.4 e bulaşmasın!!!!!!!

8. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cam otomatiklerinden ledleri söken bir firmanın araclarını kullanıyor ve o marka adı altındaki bir forumda bilgi paylasıyoruz bu ledlerin olmaması cok dogaldır her marka ve modelde bunlar vardır ayrıca yakıt degerleri verilen degerlerin üzerinde diyorsun ben verilen degerlerin altında yaktıgımı biliyorum tamamen kullanım kosullarına bakar bu iş onların verdigi degerler sabit hızda rüzgarsız düz yolda tek kişi ile ölçüm yapılmış degerlerdir

ve lütfen donanım farklılıklarını markamızın sucuymuş gibi lanse etmeyelim her model aynı donanımda olsa üst donanım alt donanım olmazdı

ne kadar köfte okadar ekmek

9. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifSİZİN KÖFTE DEDİĞİNİZ SEY 22500 LİRA .VE LÜTFEN KONUSTUGUNUZ KELİMELERE DİKKAT EDİNİZ.BU ARABA BİZLERE TANITILIRKEN HERSEY FULL DİYE SÖYLENDİ.KÜÇÜK SEYLERDEN PARA KAZANMA DERDİNDEYİZ DENMEDİ.

10. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SİZİN KULLANDIGINIZ CORDOBA DA SİZE SÖYLENİP DE GÖRMEDİĞİNİZ BİR ÖZELLİK VAR MI ?HİÇ SANMIYORUM.

11. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    ersoyus tamam belliki kızgısın bu konuya ama arkadaşın söylediği şey doğru. Donanım farklılıklarında dolayı bu tarz eksiklikler her markada olur bu da çok normaldir zaten!!! Fakat sizin aracı aldığınız yerin size aracın full olduğunu söylemesi biraz garip. Gerçi bilimiyorum aracınız hangi donanıma sahip ama bukadar kızılacak bişey yok 25000 ytl verseydiniz bu eksiklikler olmazdı en full ü olurdu ozaman!!!

12. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bu kadar sinirlenecek birşey yok. Lütfen ortamı germeyelim.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif
    Ayrıca benim getz otomatik olmasına rağmen şehir içi max 9,2 lt yakıyor. Şehir dışı ise 6 lt civarı. tamamen kullanım tarzına bağlı bir şey. ()
    22,500 YTL dediğiniz araç kusura bakmayın ama sınıfının en uygun fiyatındaki araba. Benim aracımın sıfır fiyatı 26500 muadil özelliklerdeki bir polo 34000-35000 ytl arası... Fiyat performans olarak tabiki Hyundai ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

13. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BENİM TEK BİR KIZGINLIGIM VAR.BU DA BAYİNİN TİCARET AHLAKINA AYKIRI OLARAK DAVRANMASI.BU ARACIN 2007 MODELİNDE Kİ AYNI KASA AYNI MOTOR AYNI MODELDİR LED ISIKLARI STANDART DONANIM DAHİLİNDEDİR.BU FORUMDA HER KİM YAZDIYSA HEPSİ DE BU YIGILMADAN ŞİKAYETÇİLER.PEKİ ÜRETİCİ FİRMA BUNU 2 YILDIR BİLMİYOR MU?BİLİYOR.NE YAPTILAR?HİÇBİRSEY.PEKİ YAKIT DEGERİNE GELELİM.HADİ BEN KÖTÜ KULLANIYORUM.YA BU SİTEDEKİ 1.4 KULLANAN HERKES Mİ KÖTÜ KULLANIYOR.HİC SANMAM.5000 KM DE BİR ARACA LPG TAKTIRILIR MI SİZCE?ÜSTELİK 1.4 BU ARAÇ .EKONOMİK OLACAK .AMA DURUM BU.BAYİ EN AZINDAN DÜRÜSTÇE ARKADASIM SEN 1.6 AL DİYEBİLİRDİ.ELİNDE Kİ MALI KAKTIRMAYA ÇALISMAMALIYDI.BENİ ÜZEN BU İŞTE.BİR DE ARKADASIN NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE YAKLASIMI.BU NEDİR YA.?BİZİM Kİ PARA DEGİL Mİ?

14. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    SİZ YİNE YANLIS ANLIYORSUNUZ BENI SAYIN YÖNETİCİM.BEN KULLANILAN SÖZE KIZIYORUM.BUNU DAHA UYGUN BİR SEKİLDE SÖYLEYEBİLİR ARKADAŞ .BENİM DEDİĞİM SEY BU.ÖZÜRDİLERİM.NİYETİM ORTAMI KESİNLİKLE GERMEK DEGİL.BEN DERTLERİMİ SİZİNLE PAYLASIYORUM.

15. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ne kadar ekmek okadar köfte çok kullanılan bir deyimdir. Daha ucuzada aynı sınıf başka bir marka araç alabilirdiniz. Belkide aldığınız araçta klima bile olmayacaktı o yüzden ne kadar ekmek o kadar köfte lafı kullanılmıştır. Sitede herkes birbiri ile saygı sevgi çerçevesinde iyi niyetli paylaşımlar yapmaya çalışıyor. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

16. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Yok işte bende arkadaşı tanıdığımdan iyi niyetli olduğundan eminim.
    Kötü niyetli insanları zaten bu sitede barındırmıyoruz.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. Misafir

Misafir Guest

cordobada yada soyle dıyım seatta oyle sorun olmaz nıyemı era 19 bınden baslarken fıyatları leonun fıyatları 35 bınden baslıyo adam aldıgı paranında hakkını verıyo yaptıgı malında arkasında duruyo
    (erayı herseyle kıyaslıyoruzya super dıe ondan yazdım)
    aracların cok yakması zaten bu devırde bu fıatlarla cok normal ayrıca 1.4 aracların yakıt tuketımınde fark etmedıgı barız bellıdır zaten teknık tablolarada bakarsanız cok ufak farklar oldugunu buna bıde 1.4 1.6 ya gore daha gucsuz olup daha cok zorlanıcagınıda eklersenız yukluyken 1.6 dan bıle cok yakarsınız ornek benım 1.3 un yakıtı
    herkesın verdıgı para ama alırken bunu bılerek alıyo ınsanlar ben gıttım accent aldım nıe cokmu kalıtelı o fıyata nıssan maxuma alıyodum ama benım farımın orjınalı 30 lıra onunkı 300 lıra hyundaınınde kalıteden cok pıyasa ozellıgı parca fıatlarındakı ucuzluktur
    saygılarımla

18. ersoyus

ersoyus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    TESEKKÜR EDERİM.BU SABAH YIGILMA PROBLEMİ İLE İLGİLİ OLARAK SÜREKLİ MAİL ATIYORUM HYUNDAİ FİRMASININ RESMİ SİTESİNE AMA HENÜZ BİR DÖNÜT ALAMADIM.NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

19. Misafir

Misafir Guest

servıse gıdıp olay cıkar bence onların gerı donusu bı kac seneyı bulur ee sıkayet cok olunca

20. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    1,4 ler belki 1,6 lara göre yakıt olarak çok fark etmiyor fakat 97 beygir gibi bir güç ürettiğinide unutmayalım. Benim tercihim keşke 80 beygir olsada şehir içi 7 lt civarı yaksa.

Bu Sayfayı Paylaş