Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 Era sabahları titreme.gaz yememe

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda mdmrx tarafından 31 Ocak 2008 tarihinde açılan konu

1. DANIŞMAN

DANIŞMAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok ama aç msn ni :)

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    açık

3. DANIŞMAN

DANIŞMAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim ecm beynini yeniden soğuk çalışmaya göre programlıyacaklar eğer bu programlarmayı yaptılar diyorsan muhtamelen işlem hatası yapılmıştır. senin için bu konuyu bayağı araştırdım ama teknik bültene ulaştım.bülteni formda yayınlayamam kusura bakmayın, sen özelden msn ni verdin ama yanlış yazdın galiba

4. Misafir

Misafir Guest

Bana servisin dediği 2dk ısıt havalar çok soğuk klasik bu modeller böyle muhabetti.. bu tekink bülten ellerindeyse neden güncelleme işlemi yapmıyorlar beceremiyorlarmı acaba 2 tuşa basmayı..

5. DANIŞMAN

DANIŞMAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    engine gözden kaçmış olabilir kardeşim tabii bu mazeret değil tarihini verdiğim teknik büleni global servs way den indirsinler tarihe göre sıralnıyor zaten bültenler iste mutlaka yardımcı olsunlar olmassa benim ismimi ver tel açsınlar bie yardımcı olalım ok

6. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mdx 78 kardeşim bende aracımı 1 eylül 2007'de aldım.o zaman bu problem yoktu havalar soğuyunca ortaya çıktı.dün akşam itibariyle bu konuyla ilgili servise bıraktım.bakalım ne sonuç çıkacak.sonucu sizle paylaşırım...........

7. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    arabaya kolayca format atmanın yolu aku kutup bası sokulup bır dk beklenır motorun kaydettıgı hatalar bu sekılde sılınır boylece normal calısmasına doner arac https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aklımda olsun saol onur...

9. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    altay55 demekki eğer bizim arabalar şubat 2007 düzeltmesi ile satıldı ise (benimki temmuz 2007)bu program problemi çözmedi demektir..yok eğer bu program kesin çözüyor ise ve bizimkilerde çözmedi ise 2 sonuç çıkar bundan, ya program bizimkilere doğru dürüst yüklenemedi..yada arbalarda başka sorun var..

göreceğiz zamanla..

10. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu gün itibariyle servisten aradılar aracıma yeni program yüklemişler alıp deneyeceğim olumlu sonuç alırsam.sana yazarım aynı yetkili servisten ne yapıldığını öğrenip kendi servisine iletirsin.............................

11. karakarga

karakarga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb sanırım bu konunun uzerınde en fazla sen durmusun benımde aynı arac var ve ıkı yıldır senınle aynı sorunları yasıyorum artık canıma tak etıı.yenı yayınlanan bır program var dedıler onuda dün yükledıler sonuc yıne aynı .evımın 300 mt yanından tren yolu gecıyor (ankara banliyo treni ada ayrı bır sorun) her 7 dk. bır tren gecıyor ve ben yurumeyen bır hyundaı ıle tren yolundan gecmeye calısıyorum ne olur bır cozum bulursan duyarsan bana yaz hyundaının umrunda degil arabayı aldıgımda hyundaı bı kere aramıstı nasıl memnunmusun dıye bı daha yok. bu kadar sıkayet varsa dur arkasında değil mi?

12. karakarga

karakarga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardes senın arabada ılerleme oldumu ?

13. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok malesef..prog falan hikaye..yada prog yüklemeyi bilmiyor servislerler..şubat 2007 de çıkmış bir program..daha yenisi yok..buda şu demek o zamandan beri yenisi çıkmadığına göre bu programın sorunu çözdüğü izlenimi veriyor..ama ben veya birileri hala bu sorun devam ediyor diyorsa ya program doğru dürüst yüklenmiyor ya başka sıkıntısı var arabanın..yada prog taa baştan bir işe yaramıyor..sana tavsiyem meselenin üstüne gitmeye devam et ben devam ediyorum..yalnız sorun sendene kadar ciddi bilmiyorum..arabadan arabaya farkedebilir..ben 100 mt yi 1 le gidip araba biraz ısınınca sorun kalmıyor..gaza hafif fazla bas..1800 devirlerde yola devam ilk 100 metre..yada olduğu yerde rolantide 1-2 dk çalıştır..ondan sonra sürmeye devam et..zaten şurada 15 gün sonra yapmaz..bu durumda ispat edilemez öbür kışa kadar..
    birde otogar civarında balgat servisi var..hyundai sayfasından da bulabilirsin..onlara götür istersen ..ve hatta söyle şubat ta konya dan biri gelmiş bize böyle sorunu olan araba hiç gelmedi demişsiniz işte ben geldim de..bana dedikleri bu..bize bu şikayetle gelen olmadı hiç...demek ki millet arabasını 2 dk rolantide çalıştırmadan yola çıkmıyor..90 model dizel kamyon gibi :)

14. Misafir

Misafir Guest

Ben yazılımı daha yaptıramadım servisimin reprogramming kartı güncelenmeye gitti 2 aya kadar gelir heralde..:))

Ben eminimki bu güncelleme sadece check lambasının yanmamasını ,beyine hata kodu vermemesini sağlıyor sorunun çözümüne yönelik bir şey değil.. zira çözüm yazılımsal bir şey değil tamamen cikle devresiyle ilgili..

Bir kere daha bravo sana hyundai..

Düzenleyen : engine

15. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    katılıyorum..büyük ihtimal donanım uyumsuzluğu..arabaları ucuza satacaklarına bütün 1.4 leri çağırıp sorunu giderseler(parça değişikliği vs..)kendilerine yakışanı yapmış olurlardı

16. Misafir

Misafir Guest

Serviste sadece 1.4 lerde değil bu sorunun 1.6 larda da olduğunu söylediler.Emniyette var 1.6 lardan onlar da getirmişler kaç kere.Yok mu -10,-20 de araç kulanan bizden başka..?

17. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

yani ben Adana da olduğum için çok şükür böyle bir problem yaşamadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

18. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iyide bu era lar 2 senedir yolda nasıl bunu gidermeden pervasızca satmaya devam edebiliyorlar..ciddi anlamda bir arıza kabul edilmeyebilir ama aksaklık..

19. bulut

bulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben bugün belirtilen şikayetlerden dolayı serviste program yüklettim birkaç gün dene şikayetler olursa yine gel dediler bakalım deneyeceğim sonucu yazarım

20. Misafir

Misafir Guest

Başka bir servisten daha sonuç aldım yazılım yüklenen araçlarda herhangi bir düzelme olmamış.. yazılım sadece motor soğukken sarsıntılı çalışma tespit edildiğinde arıza lambasının (check) yanmamasını sağlıyor çözüme yönelik filan değil..benim servisimde reprogramming kartı güncel olmadığı için yaptıramadım. kartı gönderdiler güncellenip gelecekti henüz haber yok ancak yazılımı güncelletmeyi düşünmüyorum bu şartlarda..

Bu Sayfayı Paylaş