Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 mü? 1.6mı? (Admira)

'Accent Forum - Club' forumunda why35 tarafından 15 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hem donanım farkıda dikkatli bakıldığında 1.3 ten daha fazla 1.6 da motor farkı zaten büyük bencede 1.6 motor diyorum

2. nanise

nanise Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabi seçim yapmak gerekirse 1,6 derimm ..kasa görünümüde daha ağır ve şık duruor..

3. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende burada çok gülüyorum işte. Dostlar arkadaş aynı marka aracın 1.3 ve 1.6'sını soruyor yani markası hyundai. Geçmişte 1.3'ü kullanıp şu anda 1.4 veya 1.6 kullanan arkadaşlar boşu yere 1.3'ü kötülemeyin Ben şahsen şu anda 1.3 kullanıyorum ama şehiriçinde arabayı motoru değil şöförü kullanıyor bunu sakın unutmayın. 1.3 kullanıp herdaim ekonomi yapıyorsan araba gitmiyor diye ağlamıycaksın bahsettiğiniz araç 930kg. 63kw (63x1.36=85,64 yani 86hp şu 85bgmuhabbetine de bi son verin) arabam.com testine bakanlar bilir fab verisi 0-100'ü 12,5sn olan bu araç testinde 11,6sn de 100 görüyor bu hacimde bildiiniz başka sedan1.3 var mı... Bakın bu aracı doğru viteste sürerseniz şehiriçinde kafa tutmadığı araç yoktur. İşte bu esnada da 1.6 gibi yakıyor. Ayrıca polemik yaratmaya da hiç niyetim yok (Çünkü bu 1.3mü 1.6 mı ya da 1.3mü 1.4mü mevzuları forumumuzda 50 kere konuşuldu ve tartışıldı bi zahmet arama butonundan aratıverin...) ben şu anda bu aracı kullanıyorum ve dediklerimide canlı olarak yaşıyorum.
    Amaa konuyu açan arkadaşa hitaben de düşüncende LPG var ise bencede gidip 1.3 ya da 1.4 araç alma (Sadece hyundai için değil ne alırsan) direk 1.6 sını al veya durumun uygunsadizelini.

Bu Sayfayı Paylaş