Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 MPİ HARARET YAPIYOR

'Accent Forum - Club' forumunda ADAY tarafından 10 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende bunun için sordum zaten, sente ayarı 1mm kaçsa sübapların zamanlaması değişir ve kompresyon artması olur. Tabii sente kaçıma olayında bunlar iyi ihtimallerdir, çok daha vahim olaylar olabiliyor. Kontrol ettirmekte yarar var.

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    owww ozaman cok önemli bişey bu ben ihmal etmiyeyim servise gideyim hemen yardımlarınız için cok tesekkür ederim cok saolun servisten dönünce anlatırım olan biteni...

3. buna gösterge yanlışlığına admiranın sorunu hadi desek triger ne alaka? abi o ustada bir yanlışlık olmasın triger kayışını değiştirirken zarra vermiş olmasın??? yoksa normalde admiranın hararet göstergesinin yükselmemesi lazım...

4. ADAY

ADAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ect sizin ısı sensörü dediğiniz şey serviste hareret müşürü diyorlar o çizelgedeki parçayı değiştiler zaetn o alet fanların 90 geldiğinde açmasını sağlıyormuş bilg. bağladılar tam 90 geldiğinde göstergedeykende tam ortada olduğunda fan çalıyorekran tam oratada bilg. programı 90 olduğunu söylüyor yinede siz dediniz diye değiştirdim ama sorun hala devam ediyor başka hiç bir şey kimsenin aklına gelimiyor şuan için serviz 1.6 radyatörü takalım diyor ama yinede hareret sorunun tamamen geçeceğini söylemiyor sadece 10 km gidiyorsan belki 35 km sonra tekrar hareret yapabilir belki de yapmayabilir diyor kesin çözüm değilmiş yani neden bir araba 150 km hızı geçtikten sonra hareret yapar anlamıyorum selamlar

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. ADAY

ADAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hareret orta çizgiyi geçiyor kırmızıya gelmeden yavaşlıyorum düşüyor ama düşmeden hemen sağa çekip bakıyorum kaynama yok o çizginin nereye kadar gideceğinide bilmiyorum ama motoru yakmayayım diye yavaşlıyorum 120 düşünce hemen orta çizgiye geri gelior ya her şeyi dediler bizde tek tek değiştire değiştire baktık şu an için bir şey kalmadı ya motoru komple söktüreceğiz yada göstergemi arızalı acaba bilimiyorum ama 150 160 olunca hareret göstergesi niye yükselsin 60 giderkende yapar diye düşünüyorum ama bir tek çok süratli olunca yapıyor bende sıkıldım ne yuapacağımı bilmiyorum selamlar

7. fzthg80

fzthg80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşım senin sorun radyatör kapagındandır büyük bir ihtimalle.kimsenin aklına gelmeyen bir parça çok önem verilmez ama güç altına giren motorda radyatör içi basınç artınca kapak hava alırsa içine o zaman devirdaim yaptırmaz devir daim yapılmayınca su neden ısınsın ki.sadece motorun ısısı kendine kalır hararet yükselir.git radyatör kapagını değiştir sonra bana dua et

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Araçta kaynama yok denilmiş, ayrıca bu araçtaki sistem açık tip soğutma, kapak kaçırmadan önce taşırma haznesine atar fazlayı.

9. fzthg80

fzthg80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Bu Sayfayı Paylaş