Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Getz motor yağı karter kapasitesi

'Getz Forum - Club' forumunda xberk tarafından 14 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bana 2004-2005 model arası getz 1.3 gls ve gl önerirmisiniz kasa kaldırıyormu memnunmusun genel olarak tşkler

2. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 2005 gls otomatik kullanıyorum, 1.6 103 HP palio'dan sonra serilik konusunda çok da fazla yorum yapmamalıyım aslında :) ama tabi sınıfına göre gayet iyi, ben memnunum. Benzinli bir araç için 1.3 motordan dahafazla tasarruf beklerdimelbette ama tabi otomatik vites ve kış koşulları göz önüne alındığında çok da fazla tasarruf beklememek lazım. Sınıfındaki araçlar arasında değerlendirildiğinde benseçimimden memnunum.

3. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İşte o anahtarlardan da kullandım ben, buliler fazla sıkılmış olduğundan ilk kullanımda anahtar T yerinden kırıldı, gidip biryerde kaynak yaptırdım oldu aslındaama sonra gidip daha profesyonel birşey aldım ve senelerdir kullanıyorum. T şeklindeti olanlar internette ve piyasada 3-5 TL arasında. Ben şöyle birşeyi tavsiye ederim http://www.igneiplikburada.com/urun/3-8-alti-kose-buji-lokmasi-c17-r.aspxama tabi bu spsız hali,bunun çevirme aparatını da almak lazım.

4. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Barey arkadaşımızın sorusuna verdiğim cevap mesaj hata aldığından (sınır aşılmış) ulaşmadı, o nedenle buradan cevap vermek istiyorum; Buji çok sıkılmışsa bujinin porselen kısmından kırılma olasılığına karşı
    (zayıf bir ihtimal ama olabilir) bir ustanın sökmesinde yarar var ama o
    " T" anahtarlar çok dandik olduğundan çevirmek için aşırı güç harcamak
    gerekebiliyor. Tercih senin, kolay gelsin.

5. ercantokk

ercantokk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

tşkler
    bana çevrem diyorki 1.3 alma çok yakar diyor ben de istemezmiyim dizel 1.5 almak ama işte maddiyat yetmeyince yetmiyor . ona göre ayarladım kendimi 1.3 sıralı alırım artık bakalım inş. pişman olmam

6. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    yasadıgım yerde trafık cok kotu yollarda sureklı ınıslı cıkıslı suan en kotu sartlarda 9.5lt yakıyor yazın 7.5 yakıyordu uzun yolda 5.5-6 lt yakar

7. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu sonuçlar benzinli bir araç için gayet normal aslında. Önceki aracımda LPG'den ağzım yandı, bütün parametreleri altüst etti, o nedenle ben gaz taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Aracın orijinalinde ne vasa odur, orijinalin dışında bir vida bile takmamm haricen :)

8. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    demın cok guzel yazdıgım bır mesaj vardı ama ne olduysa forum hata verdı ve gonderemeden mesaj kayboldu kısaca ozetını yazayım
    arabayı bıryerden bıryere ulasım amaclı ve tasıma kapasıtesınde kullanarak ( 4kısı-5kısı herneyse) toplu tasıma araclarına gore hala daha ekonomık olarak kullanabılırız
    bugun gebzede 1-1.5km lık bır mesafede munubus 2 lıra alıyor 4kısı 8 lıra bıde donus 16 lıra yapar arabayla gıtsek 4 km de 0.5lt yaksın 2 lıra yapar fark ortada
    yıne bugun gebze ızmıt arası bana gore tam bır soygun gıdıs donus 9 lıra 4 kısı 36 lıra yapar gıdıs donus 100km yol 6lt hadı 7lt olsun 28 lıra yaparkı kendı aracınızla gıtmenın keyfıde paha bıcılemez
    ben oyuzden artık krş lıra yakıt hesabı yapmıyorum aracı sadece bıryerden bıryere gıtmek ıcın kullanıyorum keyfe keder bı gezmem cok nadır ne yapalım hukumetımız saolsun...

9. xberk

xberk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doğru söze ne denir https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş