Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Admire Fazla Yakıt

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda OsmanPasha tarafından 27 Haziran 2023 tarihinde açılan konu

1. OsmanPasha

OsmanPasha Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Fikret yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Regülatörü depremden önce değiştirdim. Üzerinde ki 15 yıllık bir regülatördü markası tomasetto idi bende aynısından taktırdım.

2. OsmanPasha

OsmanPasha Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Fikret yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Sorunum çözüldü

Önce Hyundai servisine gittim. Buji kablosunu aldım 1200 TL. Ateşeleme bobini sordum 7250 TL dediler almadım. 600 TL yan sanayi ve garantili bir ateşleme bobini aldım. Bunları değiştirince tekleme biraz olsun düzeldi. 4 tane buji aldım yanılmıyorsam Voleo marka 300 TL ona verdim taktım. Tekleme ve yakıt sarfiyatı düzeldi.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

O. Uygur bunu beğendi.
  3. U-F-U-K

U-F-U-K Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    GÜNEŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Merhaba,
    Titreme ve tekleme bende de oldu sonrasında tamircim **Regülatör** üzerinde su kaçağıını fark etti diye Mersinde bulunan GÜL-CEM otogaz a gittim Regülatör sıfırlandı sorun çözüldü.
    Ben bu arada öncesinde buji ve buji kablosunu değiştirmiştim https://soner-otomotiv.sahibinden.com/ satıcısından aldım.
    Parçalar kaliteli olmalı SONER OTOMOTİV i tavsiye ederim bu konuda hem parçaları kaliteli hemde kendi kaliteli bir esnaf...
    Bobin soketlerinde tırnak kırıklığından kaynaklı yerinden çıkabiliyor ve bujilere iletkenlik olmamasından sıkıntı yaşatıyor.
    İyi günler herkese....

Bu Sayfayı Paylaş