Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Accent uzun yol performansı hakkında

'Accent Forum - Club' forumunda AhTeke tarafından 13 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. matbaaci

matbaaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyat konusunda yönlendirici olmayı çok doğru bulmuyorum kendi adıma. çünkü bir aracın yaşı veya kilometresi tek kriter değil araç alırken kullanım şekli de önemli ama bu kullanım şeklini sadece o aracın motoru ve aksamı bilir. araç alırken birçok kriter önemli bence benimde 1.3 aracım var ve bu sitede de bir çok kişi 1.3 araca sahip. kimileri tek bir sözle aracı yerin dibine batırırken düne kadar binilen araçları düşünmüyor nedense. bence benim aracım verilen parayı hak ediyor ve yakıt konusunda eğer bakımların doğru şekilde yapılmışsa geriye yakıtı belirleyen tek bir faktör kalıyor o da İNSAN senin fren gaz pedalı ve debriyaja olan etkin ve tepkin aracın yakıtını belirler. kısaca yakıt konusunda ben aracımdan memnunum hele uzun yolda ve aracım benzinli. kayınçımda 1.6 var onu alırmıydın dersen tabiki alırdım mesela bundan bir önceki aracım astra idi ve 1.6 ydı ama bakım masrafını şimdiki aracımla kıyaslamam bile ekonomik bir aile arabası istyor isen 1.3ü de 1.6 yı da gönül rahatlığıyla alabilirsin. kısaca ben bir hyundai fanatiği değilim sadece ekonomik ve verdiğim paranın karşılığını alabileceğim bir araç olduğunu düşünüyorum

2. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    clionun yada megane nin plastik çamurluklarından bahseden arkadaşlar içten o plastik sacın arkasında kaç mm sac var baktınız mı?

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    plastik ve sac ayrı malzemedir ...
    bir cliyoyu önden bir meganıda arkadan parçaladığımız için , çok iyi biliyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. Misafir

Misafir Guest

Alla alla bende 2008 Megane Extrem vardı ama plastiğin arkasında sac felan yok'tu...acaba vardı da ben'mi göremedim...benim bildiğim Megane'nin ön çamurlukları sadece plastik...

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    abimm güneşteerimiyormuydu çamurluklar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Akrabamın Cliosu Var Kaza Yaptı Çamurluğu Kırık Geziyor..

9. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ben bir aile babasıyım ve 2005 1.3 admirem beni genişliği konforu yakıtı parçası ile herşeyiyle fazlasıyla memnun ediyor...aldığıma hiç ama hiç pişman değilim....zevk meselesi ama kasa olarak era'dan daha güzel ve karizmatik geliyor bana..helede buz grisi ;)

Düzenleyen : SinnerWithGod

10. bahadırbey

bahadırbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Lütfi ALAGÖZ
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Ben de 2005 1.3 admire kullanıcısıyım arabamı 0 aldım ve beş yıldır sorunsuz kullanıyorum, şehirler arası kullanımda 5.7 lt benzin yakıyor 100 km.de
    tabiiki süratiniz 90-100 km. geçmeyecek fiyatına gelince güvenlik paketli ve km. az bunlar aracın artıları, arkadaşların dediği gibi lpg takılı ise bence alabilirsin gönül rahatlığı ile.

11. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    2006 accent 1.3 kullanıcısıyım aracımdan gayet memnunum rampalar hariç 1.3 olduğunu unutuosunuz size okadar söleyebilirim tabiki sizin aractan ne beklediğiniz önemli. benzinde 100km de 5.8 değerini yakalamıstım uzun yolda... suan lpg var 20liralıkgazla 100_110 km arası gidiorum sehir içinde... gayet ekonomik beklentilerimi karsılayan fazla sorun cıkarmayan bi aractır admireler tavsiye ederim...

12. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasa katılıyorum rampalar harıc 1.3 oldugu pek bellı degıl arkadasımda var bende ıse 1.6 var rampadada benım aracı tutatamssın ayrıca benım aracla arkadasın aracı aynı yakıyor o halde 1.6 almak daha mantıklı zaten kasa aynı o yuzden bırbrını dengelıyor bence 1.6 ıle hem araa cok malzeme farkı var dıkkatlı bakarsanız

13. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Beyefendi, aracınızın kaputunu açıp içten çamurluklara baktığınızda plastikleri görüyor muydunuz? Köşeli ve son derece sağlam kaporta sacından çok daha kalın saclar var altında.Dıştan gördüğümüz plastik sadece kabuk gibi birşey.Burunda sağlamlığı oluşturan parça ise içte.Plastiğin arkası boşmuş gibi bir intiba oluşmasın.

14. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar çok teşekür ederim almak istedigim cevapların hepsini aldım.ben sadece 1.6 düşünüyordum.Şimdi size guvenerek 1.3 olan arabayı alacagım araç temiz daha 40 bin civarında 2006 model.
    Bana uzun yolda 100 km yetiyor çogu zaman öğretmenim birde çocugum olacak kısmetse yani aile arabası olacak.bazı zamanlar 130-140 buluyorum .
    Birde hazır sizi bulmuşken bişey daha sorayım memleket ile çalıştıgım yer arası 160 km yazın memleketten eve dönüşte biraz yük alıyorum 1.3 un çekişinde çok fazla fark ettirirmi bu yük olayı

15. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    uzun yoldada şehir içindede rampalar hariç sizi zorlamaz.gidiceğiniz 160 km yolun hepsi rampa olmadığına göre size sorun cıkartıcağını sanmıorum öle cok cok bayılan bi aracta değil sadece yüklüyken rampalara 3500 devir civarı girerseniz rahat cıkarsınız...
    Düzenleyen : Çağlar Baykan

16. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    Hocam 1.3 ile uzun yolda yokuşlarda dahi en ufak sorun yaşarsanız getirin arabanızı ben alacağım..Batıkaradenizde yaşıyorum Karabükte her taraf yokuş inanın gram sorun yaşamıyorum....Safranbolu kireç kuyusu dedikleri yeri 4 kişi 5 le çıkmıyorsam yakarım o arabayı....
    Milletimiz bundan 10-15 önceki kulaktan dolma şeyleri söyleyip duruyorlar 1.3 çekmez gitmez...çekmez gitmez diyene sorun hiç kullandınmı diye...1 tanesi kullanmamıştır yalan söylüyordur..güçlendirilmiş 85 beygir motor var üstünde...afedersiniz ama boru değil.....araç 1351cc piyasadaki 1.4 motorlardan daha iyi....clio falan yanıma yanaşamaz...kalkışlarda clioya 20 saniye zaman veriyorum...:)
    siz genelde şehir içi kullanacaksınız...fabrika verilerine bakın 1.3 admire şehiriçinde 1.6 admireden 1,4 litre az yakmatadır....uçurum demek yani....çekiş ve yeterli hızıda size fazlasıyla 1.3 temin edecektir buna emin olun.....

17. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    bende 2000 milenyum kasa1.3 lx var tüplü benle birlkte tam 7 kişi bagaj piknik malzemesi çakılı tekerler neredeyse gözükmücek halde rampaların açısı 60 derece ve sürekli dolanbaçlı ve bi okadar uzun olmasına rağmen tüplü aracımla 2-3 vitesle çıktım ve sorunsuz kullanmadan kimse anlayamaz 1.3 ü

18. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    60 derece eğim

19. hsynoznr

hsynoznr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hüseyin gider
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    45 de olabilir :)

20. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2

kullanmadan kimse 1.3ün gücünü bilemez...!!!!! kulaktan dolma yalnız birşey biliyormuş gibi konuşanlar yüzünden milletimiz 1.6 araca yükleniyor. yok 1.3 gitmez ....yok dizel araba çok sorun açar...yok otomatik vites arabaya binilmez çabuk arıza yapar....ama giderler akıl fazlalığından brodwaya--şahine--doğana 7-8 milyar para verirler....

Bu Sayfayı Paylaş