Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1,3 accent lx için ATİKER taktırıyorum

'LPG Sistemleri' forumunda mstfşahin tarafından 20 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. AYCA06

AYCA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Serdar bey peki beni bu konuda yönlendirebileceğiz ankarada bir kaç yer ve usta ismi varmı

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dağ-Cey LPG ile iletişime geçebilirsiniz, kendisini forumdan tanıyoruz, bilgileri ve tecrübeleri gördüğümüz kadarı ile ehil derecede.

http://www.dag-cey.com/

25 derece geçiş için ideal değil minimum sıcaklık. İdeal olarak ben 35 derece olmasını tavsiye ederim. Eğer bir yerde 25 yazdıysam bunuyanlışlıkla yazmışımdır.

Düzenleyen : MSC

3. AYCA06

AYCA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dağ cey atiker e bakmıyormuş ellerinde de programı yokmuş yalnız.

4. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben ayar için değil bujilerinizin LPG 'ye uyumluluğunu kontrol ettirebilmeniz için önermiştim.

5. AYCA06

AYCA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam anladım bir deneyeceğim artık çok teşekkür ederim yardımlarınıza

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Rica ederim. Aracın üzerindeki nozul çapını ve regülatör basıncını biliyor musunuz? Çok yakma konusundaki yazınızı ben atlamışım.

7. AYCA06

AYCA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Malesef bilmiyorum bu konuda biraz geri kaldım sanırım ama yapabileceğim bir şey ise bakarım. Birde yukarıda bazı ayarlar jpeg formatında verilmiş bu ayarları biz nasıl görebiliriz veya gittiğimiz yerde ayarlar a bakabilirmyiiz desek ne derler https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. AYCA06

AYCA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam demişsiniz ki program cd si içinde ozaman kalibrasyon ayarını kendisi otomatik yapıyor galiba ama şöyle bir sorum olacak arabadan arabaya modelden modele motor gücünden motor gücüne ayarlar değişmiyormu onu nasıl anlayacağız.

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=18934&PID=360732#360732

yukardaki sayfada nozul resmi var, neresinden çapını öğreneceğinizde yazıyor.

Kalibrasyon ayarına gelmeden önce mekanik olarak aracınızı idealleştirmelisiniz. Sizin aracınızın motoru için ideal nozul 1.5mm, regülatör basıncı ise 1-1.1 bardır. Bu ayarla yapılan kalibrasyon yakıt tüketimi ve sorunsuz kullanım için idealdir.

11. esenkoy

esenkoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar. Ben de 17 Nisan Günü Hyundai Accent 1.3 Admire 2005 model aracıma Atiker sıralı sistem, 35 Lt silindir tanklı LPG taktırdım. Yakıt tüketimi ne kadar olacak, sorunlu mu sorunsuz mu olacak merak ediyorum. Takan usta aracıma röle taktı. Bunu takınca sorun yaşamayacağımı yaşarsam söküp paramı iade edeceğini söyledi. Merakımla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

12. ates

ates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar 2001 model accent 1.3lx aldım. lpg taktıracağım forumda genelde atiker üstünde duruluyor. bana bu konuda yardımcı olurmusunuz hangisi iyidir nereler dikkat etmem gerekiyor, bir de yakıt tüketimi ne olur fikriniz varmı?

13. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

2-3 ay oldu sanırım ben taktırdım aracım seninkinden 1.3 benimkide şehirler arası 120 şehir içi 160 ile 190 arası havaya yola yokuşa göre değşiiyor atiker taktırdım sorun çıkmadı ama benimde okuduğum kadarıyla usta çok önemli diyor herkes.

14. mstfşahin

mstfşahin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi arkadaşım ALDESA önerdi..kullanıyomuş çokda memmunmuş..ALDESA lpg hakkında tecrübesi olan varmı acaba..

15. lark

lark Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm tuncay bu multıfast sefafast demıssın arada ne fark var bende taktıracagım en azından bılgım olsun cevap verırsen sevınırım

16. lark

lark Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm onur kıme taktırdın lpgyı ve memnunmusun bana tavsıye ederımısın

17. mstfşahin

mstfşahin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aldesa için yorumlarınız nelerdir acaba?

18. gezegen64

gezegen64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    98 model LX accentime(karbüratörlü) taktırmıştım ve oldukça memnundum. Ancak sıralı gazda nasıl bilmiyorum.

19. tuncayer

tuncayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm lark kardeşim. multifast ve safe fast modelleri üzerine hiç bir bilgim yokken tesadüf gittiğim bayide ellerinde hiç multi fast kalmadığını ve safe modeli takılacağını öğrendim.önce tereddüt ettim. fakat ustam şanslı olduğumu ve büyük şehirlerde bu model için 100 - 150 tl fark aldıklarını söyledi. iyiki fast takılmış. safe fast atikerin en son modeliymiş. multi fast bir öncekimodelmiş.çekiş çok güzel , yakış çok güzel.. birde fast modelinde takılan parçaların boyutlarının küçültüldüğünü söyledi.ayrıca enjektörler de değişmiş,sessizleştirilmiş.. hiç kafana takma sende taktır.ben taktıralı yaklaşık 45 gün oldu.çok memnunum. montajımı kırıkkalede yaptırdım. kırıkkale küçük ve kalabalık bir şehir olduğuiçin devamlı dur kalk ile kullanıyorum. şehir içi benzin hariç 17 veya 17,5 kuruş yakıyor.simit tank tercih etmedim,,sebebi stepnenin başıma dert olacağı idi. 40lt.lik silindir tank koydurdum,,yalnız karşıya değil, sağ çamurluğa yasladım. çok estetik ve kullanışlı oldu. kesinlikle tavsiye ederim ,hiç endişelenme. yalnız iyi usta bulmak şartı ile...selamlar
    Düzenleyen : tuncayer

20. lark

lark Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagol tuncay cevap ıcın senın mesaja cevap verdıgın gun ben lpg yı taktırdım aynen senın soyledıgın gıbı ne bır eksık ne bır fazla bende sag camurla monte etırdım tankı su an test asamasındayım bı sorun goremedım sadece gosterge cıhazı arızalı cıktı onuda bı ara haletırırım sorun degıl bılgı ıcın tsk ederım

Bu Sayfayı Paylaş