Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Accent Admire'nin motor özellikleri

'Accent Forum - Club' forumunda musampa tarafından 10 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Birol

Birol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yakıt verilerini merak ederseniz ben formda belirtmiştim incelersiniz

2. mckara

mckara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar motorlar ve araçlar arasında mutlakaki nesil farkı var.büyük motora düşük beygir koyarsan motor yorulmaz, ömrü uzun olur.motoru ne kadar zorlarsan ömrü o kadar kısalır.Ayrıca accentler çok güzel araçlar motoruda kesinlikle öyle, eksi tarafı şasesi..şaseleri zayıf araçlar diye düşünüyorum..Adamlar 1,6 araca 180 beygir koymuşlar ama 0,5 tl yakıyor en az..büüyk motora koy 180 beygiri o kadar yakmaz.yeni nesil motorlarda turbo vazgeçilmez sistem bu da çok büyük artı..Kalkışta çok seridir turbolu küçük motor fakat son hız yoktur.büyük motor çok uzun mesafe gider ve şişmez.kısa tutmak istiyorum.ayrıca aerodinamik yapı çok önemlidir araçlarda ki reno 9 la accentli kıyaslamak çok yanlış olur..reno 9 ların 1-2-3 vitesleri iyidir, seridir dişliler küçüktür dolayısıyla sonrası gelmez.Araçların aktarma organları diğer mesele vs. vs. anlat anlat bitmez...

3. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz anlaşılan reno 9 dan başka araca bimmemişsiniz

4. demiryolcu26

demiryolcu26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    s
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Renoyla Hyundaı karşılaştırılamaz 2004 model 1.3 lpg li admiram var. Hyundaı nin excelleri bile reno 9 larla kıyaslanamaz exceller hem rahat hem seri yakıtta da renodan cimridir.Accent ti reno 9 la tartışmaya bile gerek yok. ;)

Bu Sayfayı Paylaş