Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Accent Admire'nin motor özellikleri

'Accent Forum - Club' forumunda musampa tarafından 10 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Accentin teknolojisi oldukça gelişmiştir heleki 8 subaplı 1.4 reno9a göre.Tabiki yeri geldiğinde kendi araçlarımızın kötü yönlerinide söyleriz ama Accentin dengi olamayacak heleki reno9 gibi bir araçla karşılaştırarak yapmayız bunu.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşımda 2006 1.3 otomatik Admire var. Bazen aracı ben sürüyorum. Lafıda fazla dolandırmak istemiyorum, verilen paranın karşılığı son derece ileri düzeyde veren bir araç.

Birçok araç modelinde arka camları bırakın ön camlar dahi elektrikli değil, ki otomatik olmasına rağmen yaz mevsiminde şehir içi, 26 ile 28 kuruş yakıyor...

3. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadasım bınme o zaman sat gıt reno9 al hadı gıt albea al 1.4 8v 77hp fıre motor gel kaldıralımmm..bende de 1.3 mpıvar...begenmıorsan aracını satıcaksın ıstedıgını alıcaksın....tamam kalkmayızz gecılmemıste olursunnn...:D:D

4. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    hyundai yı bırak reno 9 u meganla bile kıyaslamam.reno9 accentin kulvarına giremez. 1.6 admire ile 1.6 meganlara taş toplattım.bügün otbanda clio sağ şerite çekilmek zorunda kaldı.

5. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    reno9 hyundainin kulvarına giremez doğrudur ama 1.6 hyundaiyle 1.6 meganı karşılaştırmak tam bir talihsizliktir.bir arkadaşımda 1.6 otomatik hyundai bir diğerinde megane hb 1.6 var.ikisini de zaman zaman arkadaşlar alkol aldığınd akullanmam icab ediyor.

hyundaide bütün ses aracın içinde, hem motor böğürtüsü ,hem şanzuman böğürtüsü ,yağmur yağsa kaporta tıngırtısı ,çamurluklardan gelen kum taş sıçramaları.megane hb o kadar tok ve sağlam bir araçki süspansiyon ve sessizlik olarak iddaa ediyorum passattan bile daha iyi.crash testlerde aldığı 5 yıldızda cabası.admireın bi yanından girse diğer yanındnan çıkar ok gibi araç.115hp gücüne rağmen yakıt tüketimi kesinlikle 1.6 hyundaiden %30 daha düşüktür.

şöyle solladım böyle tozumu yutturdum derken iyi düşünelim celallenmeyelim objektif olalım sonra biri kalkıpta atma recep din kardeşiyiz demesin.

6. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    burada meganenın saglamlıgından bahsetmeyelım hıc sıkayet sıtelerıne verılen sıkayetlere bakıldıgında meganenın nasıl bır arac oldugu konusunda fıkır edınebılırız...

7. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şikayet sitelerinde audi ile ilgili volvo ile ilgili de şikayetler bulabilirsin.bahsettiğin araç megane 2 türkiyede tüm segmentlerde en çok satan araçtır.

şurda katılırım sana megane 2 sedan la Hb (orj fransız) arasında dünya kadar fark vardır kullananlar bilirler işin içine yerli montaj girdiğinde maalesef araç orijinallikten çıkıyor.Assanla oyak bu konuda yarış içerisinde iki güzide firmamızdır.

Düzenleyen : motor

8. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    evet her markada sıkayetler var tabıkı ama bır renault u okudugunda ben keyıf alıyorum gulmekten..yazık o kadar verılen paralara ınsanların basına gelen olaylara kronık arıcalardan bahsetmıyorumm bendee..megeneyı o kadar ovuyorsun keske gıdıp megane alsaydınn...

9. Misafir

Misafir Guest

Güldürmeyin beni Megan'ı övmekle, 2008 model 1.6 16vMegane Extreme'yi 33.000YTL para verip aldıktan sonra7500km'de 28'000YTL'ye zor sattım, yazıklar olsun verdiğim paraya,eskilerini bilmem ama yeni modellerini otomobil diye bakanlar ya arabadan anlamıyor yada hiç binmeden konuşuyorlar gibi geliyor, hele'ki R9 hakkaten gülerim yani.....

10. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    megani övmüyorum renaultun hyundaiden teknoloji,güvenlik,sağlamlık vs. gibi konularda bi gömlek üstün olduğunu biliyorum.kullanmadığım araçlar hakkında yorum yapmam.admire ıda biliyorum,golfude biliyorum,c4 üde biliyorum,era yıda biliyorum,meganıda lagunayıda biliyorum arşiv geniş olunca haddimi biliyorum.

onu alsaydın o zaman çok basit ve çaresiz bir ifade.inkar erdemli hoş bir durum değil.kimin daha çok parası olsa gidipte hyundai alır allahaşkına bir toyota,honda varken.

11. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoşkun bey aracınızı süper satmışsınız.şu anda 19-20 lere megane2 bulmak mümkün. benim bahsettiğim araç fransız yapımı megane HB dir.eranın eski yeni modelleri hakkında bir liste çıkarmıştım era bölümünde hatırlarsanız.megane 2 sedan ve hb arasındada hiç küçümsenmeyecek bir liste çıkarabilirim bu konuda.

oyak üretimi hiç bir aracın arkasında duramam helede yeni symbolün halini gördükten sonra.inceleyen var mı?

12. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aman aman clıodan hic bahsetmeyelımm lutfen.....

13. Misafir

Misafir Guest

Ben aracı 6. ayda sattım, şu andaki fiyatlarını bilmiyorum, bu arada toz yutturma olayının arkasındayım tecrübeyle sabittir, denemek isteyen var'sa ben hazırım, hemde 1.5 dizel Era ile...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

14. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    symbol diyelim clio bambaşka bir araç çünkü.symbolün kapı kollarını gören biri açıpta içine bakma ihtiyacı hissetmez öyle özel bir araç üretmiş oyakrenaulthttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar reno yu yıllardır tanıyoruz hep dış dızayna öenm göstermiştir albeni yapmaya çalışmışlardır türkiyeded eskiden beri tutulmasının tek sebebi önden çekiş olmasıdır yoksa türkiye piayasasna bile girmezdmi bence reno eskiden arkadaşımın dediğine kaılıyorum bende 1.6 accentimle reno meganla yarıstım yaklaşım 5 araba boyu fark attım accentlerim motoru gercekten cok seri ve bu paraya bu özellikleri ve konforu sunan başka bir araba markası görmedim

16. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Daha önce de söylemiştim en güzel araba kendi arabandır. Benim arabam en güzel araba bana göre çünkü benim. Ha hyundai ile ilk tanışmam bu benim. daha önce reno değil ama tofaşın gazabını çeken biri olarak hyundai e kötü denilmesine de doğrusunu vicdanım el vermez. Reno ya gelince megane 1 kullandım ona lafım yok megane 2 yi bilmiyorum ama clio ve symbol türevlerinin kuş serisinden çokta farklı olmadığı kanaatindeyim

17. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    valla ben yeni 2006 accent 1.3 aldım. Daha önce tempra sxa kullanıyordum.accent tempradan daha seri ve sessiz. Reno 9 a ben temprayla basıyodum accentle öttürürüm be ... Adam yerine koymam reno 9 ve clio 1.4 8v lerihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

18. roi34

roi34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım bana göre çok yakıyor ama ben seviyorum çünkü ilk göz agrım :)))))

19. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    reno 9 ilk önce yolda biryerlerini toparlasında sonra 1.3 85 ps lik araca kafa tutsun accent ile reno 9 arasında nesil farkı var
    Düzenleyen : 4g63_2.0_sonata

20. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    hyundaı nin motorları hertürlü honda toyota mıtsubıshı ile başa çıkabilecek kadar verimli ben kendi aracımdan örnek verim 94 yılında 2 litre 140 ps yi reno rüyasında görmüşmühttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş