Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

06 HYF 08 ve 06 AS 9012 Elvankent Çıkartması...

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda Umr tarafından 14 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bende öyle dedim ya 1.4 leri tutulmuyo bunların çocuk bozulmasn diye söylemek istemedim kardeşim :)))

Düzenleyen : Koruycu

2. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bendeki elantra'ya 20 teklif edildi, satılığa çıkarmıştım geçen ay, bende 21,5 istedim. son pazarlığım 20 de kalmıştı, sonra vazgeçtim satmaktan :) şimdi tekrar satılığa çıkarmayı düşünüyorum, bir arsa buldum yatırım için arabamı satmayı düşünüyorum, önümüzdeki Cuma gününe kadar netleşecek. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize, tabi aracımla ilgilenen olursa buradan irtibat kurabilirler. emre arabamın içinide biliyor, ben 2. sahibi olarak 1. sahibi gibi araç içinde sigara dahi içmedim :))) güneşliklerdeki fabrikasyon aynaların koruma jelatinleri, bijon anahtarlarının hyundai etiketli naylon kaplamaları bile duruyor, stepne yerinden bile sökülmemiş. detaylı bilgi için görüşebiliriz ilgilenen arkadaşlarla :D:D
    Tabi elantra yı satarsam hayırlısıyla, tekrar araç alacağım tabi, bu konudada mustafa kardeşimin yardımına başvuracağım elbette, kafamda 2000-2001 accent 1,3 ve 1,5 var. ilk gözağrım :)

Düzenleyen : vedatkanka

3. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kaç binde vedat abi senin arabanın özellik oalrak aynısı.Bende 2. sahibiyim 2700 km de aldım aracı.Sipariş formu kullanma klavuzu yedek anahtarı bulunuyor stepnesi hiç çkmadı sizinki gibi.Üstinde geçen kış takılan michelin enrgy 4 çelik jant çelik bjon çelik sübop var.İçine gelince xenon var.Aracta boya yok Takas edelim begenirseniz :))) Emrenin elantrasnı çk begendim sizinkide öyleyse

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    98bin km. de, servis kayıtları, kullanma kılavuzu, çift anahtar ve kumanda, anahtar künyesi, haziranda 4 adet yeni lastik taktırttım. jantlar çelik, dijital klima, 4 airbag, isofix, ön ve arka kol dayama, arka koltukların tamamı yatıyor, lpg yok!, benzinle km de 32kuruş yakıyor. ağır bakımlarını 2-3 ay önce yaptırdım, radyatörü su sızdırıyordu, usta tamir edilir dedi ama benim içime sinmedi, gittim orjinal radyatör taktırttım, baskı balatasını yeni değiştirttim, emre biliyor :), ayrıca olsijen sensörünüde değiştirttim, araç karbon temizliği yaptırttım neziroğlunda, triger seti 60binde değiştirilmiş, 120bine kadar yolu var, araç içinde kesinlikle sigara içilmedi, ilk sahibide sigara kullanıyor aynen benim gibi ama arabada kesinlikle sigara içilmemiş. çalışmayan hiçbir elektronik aksamı yok, cd çalar, radyo, far ayarı, gösterge paneli gıcır gıcır. Böyle temiz bir araç için çok beklemiştim gerçektende beklediğime değdi, fakat şimdi çocuklarım için geleceğe dönük yatırım amaçlı bir arsa alma fikrindeyim, arsayı almak için bu pıtır pıtır aracı satmam gerek :( ama hyundaiden şaşmayacağım, aklımda 200-2001 accent var, kredi ile onlardan bir tane alacağım kısmet olur ise, 1-2 yılda ona biner, sonrada Allah nasip ederse, 2011 Elantra almak isterim. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah :)

5. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Umur'um Vedat Abinin arabası benimkinden temiz.Benimkinde 4 5 parça boya var değişen yok ama boya var.Vedat Abinin arabada o kadar da yok diye biliyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    değişen yok, boya yok, sadece şöför kapısının kolunun çevresinde lokal boya var, o da kapı orta çıtasına kadar :) aldığım abimiz, garaj kapısına sürtmüş. ondan mütevellit :) onun dışında çok şükür bişey yok ;) teşekkürler emre ;)

7. armagan

armagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yaw bende elvankentteyim..bizim pazar alanına gitmişsinz orası bana 200m...haber verseydinz keşke yaw

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o kadar yazdık forumda neredeyse 1 aydan fazla zamandır buluşacağız optimumda diye https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifgaliba ben buluşmadaki katılımın az olmasının sebebini buldum, ankaralı arkadaşlar forumu takip etmedikleri için katılımımız az oldu malesef

9. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    benim arabada gram boya yok kaportada 2 tane nokta göçük var emre biliyo kayda deger bişey degil gram boyası sürtmesi ezigi yok.49 bin km de tüp yok.Sana şöyle diyim abi sayılı accentlerdendir büyük ihtimal.Evvliyatıda iyi 2700 km den beri bende :))6 senedirde tek kuruş masraf etmedik.Sadece benim keyfi masraflarım var.Jant dı michelin energy lastik di çelik bijon sibop felan zenon tesisatı.Arabanın tüm evraklarıda bende.Hiç bir arzası olmadı.Hiç bir degişen parçası olmadı enson serviste 30 000 bakımı gördü 5 yaşdan düştü.

10. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    :))))

11. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Madem öyle yarın cumartesi işin yoksa sen gel buluşalım senlede.

12. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD

aylardır bulusma cagrısı yaptık üstad neden gelmedin?

umur ve emre ikinizden gözümden düştünüz neden benim haberim yok?

13. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Emre ile bi gün görüştük ertesi gün buluştuk acele oldu yani.Emre buralardaysa gene yaparız bişeyler.

14. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Abi yapma yav seni yormayalım buraya kadar müsait değilsindir dedikhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

15. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Emreyi daha evvelki gün gördüm Sincan ana caddelerde havasına geziyordu. Bana bakın İkinizde haberli bir şekilde arabaları getirin bende iki admire ile pozları vercem

16. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    :)) tamam abi ben boşum cumartesiye kadar.

Bu Sayfayı Paylaş