Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

06 BP 6594 - Sonata'ya yeni aksesuarlar

'Sonata Forum - Club' forumunda Nightfish tarafından 5 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Sharkracing ten tam olarak nasıl alıyoruz? Detaylı bir anlatım alabilir miyiz?

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Öncelikle paypal hesabınız olması gerekiyor. Ürün sayfasında item number diye bir şey var. İletişim bölümündeki mail adreslerine bu ürünü almak istiyorum şeklinde mail gönderirseniz paypal adresinize ödeme isteği gönderiyorlar. Ya da ürün sayfasından add to cart diyerek sonrasında da checkout seçeneğine tıklayıp paypal adresinizi girerek alabiliyorsunuz.

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    esasen işin meşakatli kısmı paypal hesabı açmak eskiden ingilizceydi neyseki şimdi türkçeside var gerçi ben hayla ingilizce kullanıyorum çünkü siteyi kim türkçeye çevirmişse çeviri çok kötü..

paypal hesabı açdığınızda sizden kullanmakda olduğunuz bir kredi kartı ister bu kredi kartının bilgilerini girdiğinizde güvenlik için hesabınızdan bir miktar para çeker 0.99 cent gibi dolar bile 1 dolar bile değil yani sonra çekdiği paranın mevlasıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam uzun süre oldu sorar o mevlayı girdinizmi kartınızı onaylar ve çekdiği parayıda hesabınıza geri yatırır.. tabi çekdiği paranın ne kadar olduğunu öğrenmek içinde online internet bankacılığınızın aktif olması lazım.. yani anlık işler.. paypal kısmını halletinizmi gerisi çok kolay zaten paypal hesabınız varsa avrupa amerikadaki büyük alış veriş sitelerinin %90 ı paypal ile alış veriş yapar yada kabul eder.. hepsinden alış veriş yapabilirsiniz.. misal ebay amazon v.b

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Boşluklarıı doldurmaydı, macundu astardı boyaydı derken bugün sonunda kare plaka işini hallettim.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok süper olmuş bu arabada bir arma iptali yapsan bildiğin amerikan aracı.. benim ilk yapmak istediğim şey oyduda arkadaki amblem yeri var orası kapatmak için kaputu boyamak gerekir diye vazgeçdim..

çünkü armaları söksen kimse hyundai diyemez bizim araçlara.. bu öndeki arma içinde onu söküp yerine nette çok güzel farklı armalar var onlardan takmayı düşündüm..

Düzenleyen : panzer

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler. Ön tarafı plakasız kullanabilsem çok daha güzel olurdu. Plakasız harika görünüyor araç. Logo iptali olunca da Hyundai kullanmaktan utanıyormuş gibi bi ifade oluyor. Ben de ön ızgaradakini iptal etmeyi düşünmüştüm.

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    plaka önde değilde alfa 159 lardaki gibi yanda olsa nasıl olur acaba..

arma iptalini o amaçla düşünmedim hiç..

araba çok güzel bir araba hani arma kalkarsa daha gizemli olur havalı olur diye düşündüm hani insanlar yolda giderken biraz düşünsün abi bu ne falan gibisinden :) biri der cadillac biri der buick falan :) daha ilk aldığım gün arkasına bakdım orası toyotalardaki gibi oyukmu yoksa düzmü diye oyuk çıkdı..

şimdi orayı doldurtmak falan macun derken kaputu komple boyamak gerekir öndeki logo içinde ben ebayda gezinirken bizim araçlar 06-08 sizin 08-10 serisi için amblemler vardı ön taraf için..

heleki o amblemi görseler kafaları iyicene allak bullak olurdu :D hatta yolda durudurup abi bunun markası nedir falan diye sorarlardı.. :)

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Logo üzerindeyken bile girdiğim her benzinlikte soruyorlar zaten bana :) Yanda olunca sis farını engelliyor plaka.

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu kasa çok güzel yani yeni kasa gelsede bu kasanın tarzı havası bambaşka bu tam tipik bir amerikan tarzını yansıtıyor mesela yeni kasada daha çok japonum vari bir çizgi var. ama bu kasa tam amerikan tarzı hani american muscle diyorlarya tam o tarz..

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ve şunuda söyliyim ilerde bu aracın değeri çok dha fazla anlaşılıcak hatta belki çok popülerde olucak çünkü gerçekden hangi ortama girsem sorular alıyorum araba ilgi ve odak noktası oluyor..

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bizim kasaların köşeli hatları benim de çok hoşuma gidiyor. Ankarada bi elçilik Sonatası var son kasa, bakıma geldiğinde benimkiyle yan yana fotoğraf çekerim. Karşılaştırma imkanımız olur. Geçen gün de benimkiyle aynı renk Azera ( Grandeur) geldi. Onun da bi kaç fotoğrafını çektim.

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bende kasasına vuruldum benim sevdiğim tarz bu. ben kaslı arabaları seviyorum fazla çekilmiş gerilmiş japon vari diyim araçları sevmiyorum araba dediğin aracın keskin kaslı hatları olmalı.. yani fazla oval hatları olan araçları sevmiyorum erkeksi gelmiyor bana.. zaten yuvarlaya yuvarlaya yumurtaya benzettiler tüm araçları. :) sırf o yüzden ben araç ararken insignia ile mazda 6 yı listemden eledim..

Grandeur bende geçen gün gördüm önden zaten ilk sonata sandım benimkiylede aynı renkdi zaten ön tasarımıda bizimkiyle aynı hemen hemen diyorum bu nasıl sonata ne kadar büyük ne garip diyorum alla alla falan derken yanımdan geçdikden sonra arkası tabi bam başka çok heybetli güzel araba..

doğru amaçda kullanılan bir araçdı önde şöför vardı arkada biri gazete okuyordu.. yani makam aracıydı belli..

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bi tane 2.2 CRDi bulup kafayı takmıştım bi ara aslında da satmak isteyince 5 ayda anca satılır diye vazgeçtim. Geçen gün sokakta gördüğüm bi tanenin fotoğraflarını buldum onu ekleyim.

[​IMG][​IMG]

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sizin ordada bütün araçlar beyaz bizim burdada siyah :)

satılmasından ziyade hem vergisi yüksek hem makam aracı şahısa bence pek gitmez.. sonata o konuda ideal bence.

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonata da pek ufak değil ki, Assan müdürleri makam aracı olarak benim kasanın siyahını kullanıyorlar. Bi tanesinde Equus var sadece. Burada siyah da bol, V6 var 5-6 tane. Hatta 2-3 tanesi makyajlı krom paketli falan. Hyundai seven çok aslında.

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bana alırsan satışın çok zor olur dedilerde benimde şimdiden 3-4 tane talip çıkdı ne önceki passatıma nede vectrama böyle ilgi ve talep vardı ben o amaçlada almadım kendi zevkim için aldım öncelik benim zevkim nihayetinde kimsenin beğenmesine gerekde yok ben beğeniyim yeterli ama anlamadığım bir ilgi talep dikkat çekme olayı var geçen anlattım işde bar çıkışı vale diyor abi bu amerikanmı diyorum görmüyormusun hyundai amblemini görüyorumda ne biliyim abi diyor :) adamda yeni kasa 5.20d var amblemleri söksen amerikan diyorbirde altındaki arabaya bakmadan benimkini nasıl süzdü gözüyle yedi bitirdi.. :)

geçen gene arkadaşın dükkandayım arabayıda dükkanın karşısına koydum ara sıra aracı gözlüyorum orda aracı çekiyorlar çünkü dikkat ettim geçen 3-4 kişiden 1 tanesi dönüp kafayı çevirip arabaya gözüyle süzüyor bakıyor

17. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kare plaka güzel olmuşhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler Vedat abi, uğraştırdı bayağı. Plaka çerçevelerini de sildirdim.

Emre bey aracın ilgi çekmesi benim de başıma geliyor oldukça. Pek fazla Sonata olmayınca piyasada genelde insanların dikkatini çekiyor cüssesiyle.

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Beklediğim kromaj kapı kolları da geldi sonunda. Parça kodu görünen fotoğraflar da çektim ki başka isteyen olursa parça kodları oldukça işine yarar. Parçalar krom kaplama değil krom döküm, tamamen metal. Bi ara götürüp taktıracağım.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Bir de uzun süredir aradığım limonlu cam suyunu da buldum.

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben sharka mail attığımda sizin araca uymaz dediler ama resimdeki kollar benim kolların aynısı.. ebayda bir amerikadan satıcı var oda satıyor 06-09 diye oda senin aracına uyar aynı diyor..

bu konuda bilginiz varmı aynımı değilmi.

Bu Sayfayı Paylaş