Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

06 BP 6594 - Sonata'ya yeni aksesuarlar

'Sonata Forum - Club' forumunda Nightfish tarafından 5 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sileceklere 70 lira verdim ben de. Kış aylarında klasik tipler çok sorun çıkarıyor. Metal kısımları donduğu zaman yerinden çıkıp fark edilmezse camı çizebiliyor. O yüzden işi garantiye alayım 1 kere alayım en az 1 sene götürür diye düşündüm.

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iyi yapmışsın ankara gibi yerde şart tabi istanbulda o kadar ağır bir kış olmuyor..

aklımdan boschun aero twinleri çok geçdide hala geçiyorda ama pahalı işde sen birde 10-20 tl de fazla pahalıya taktırmışsın sanırım servisde takdılar ondan burda bosch servislerinde 50-60 tl gibi bir şey..

bu arada bizim sol 20 sağ 24 galiba .. silicek boyutu..

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Taktırmaya para vermedim. 2 haftadır silecek arıyorum benim araca uygun. 60a 50 Bosch aerotwin satan tek bi yer bile yok. Toptancısına gidip aldım artık. Adamlar tek satmıyorlar normalde. Şu anda -4 derece dışarı. Bu hafta kar yağar burada artık.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet tek satmazlar..

bu arada silecek yanında antifirizli deterjanlı cam slilcek suyuda kullanın 3 -5 tl bir şey ama çok işe yarıyor ben katarım devamlı zaten bir tane katsanız sizi bütün kış götürür.. hatta iki şişe alsanız sizi bütün yıl götürür yaz -kış.

ben çbs nin kullanıyorum..

Düzenleyen : panzer

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2 lira onlar da. Aslında alayım ondan da bi ara haklısınız.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

ben bundan kullanıyorum çbs bilindik yılların markası.. birde yerli kazansın adamlar..

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    gerçi kullanıyorum dediğim 3 yıl önce 4 şişe aldım bedavaya birikmiş hepsiburada puanlarım vardı 7 tl bir şeyde gelmiyordu bunlardan aldım işde :)) 3 yıldır bitmedi zaten bir şişeyi komple kullanmıyorsunuz suyla kırıyorsunuz öyle oldumu zaten bir şişe bile tüm yıl götürüyor.. düşünün işde hala elimde 2 şişe var :))

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şimdi bizim tam olarak cam silicek ölçüleri ne oluyor ebayda 20/24 diyor.. bakmışdım 600/500mm oluyor bizde..

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Pasta cila olarak da özellikçe ÇBS alın diyorlar da Sonax bulmak ÇBS bulmaktan daha rahat ülkemizde. Nasıl bir yerli malı sevgisi varsa artık.

10. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet 60 a 50 cm oluyor işte.

11. revolver40

revolver40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam araç çok şık maşallah. Elinize sağlık, güle güle, kazasız belasız binin inşallah.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    düşünenlere bizim aracın silecek ölçüsü laguna 2 lerle aynı. yani sonata diye bulamayanlar olursa laguna 2 diye arasınlar.. onlarınkide 600/500

Model numarası AR606S Diğer uyumlu modeller..
    <ul>[*]
    CITROEN Xantia Break Dec 97 to Dec 01
    <li style="top:0;margin-top:0;">
    RENAULT Laguna Grandtour [MK 2] Mar 01 to Sep 07
    RENAULT Laguna [MK 2] Mar 01 to Sep 07
    VOLVO XC70 [MK 1] Aug 02 to Jul 04
    CITROEN Xantia Break Sep 95 to Dec 97
    CITROEN C-Crosser Sep 07 on
    CITROEN Xantia Mar 93 to Dec 97
    KIA Soul Sep 08 on
    LANCIA Kappa Berlina Nov 94 to Dec 00
    LANCIA Kappa Coupé Jan 97 to Jun 00
    LANCIA Kappa Station Wagon Nov 94 to Dec 00
    LEXUS GS [MK 2] Jul 97 to Mar 05
    MITSUBISHI Outlander Dec 06 on
    PEUGEOT 4007 Sep 07 on
    [*]
    VOLVO S60 Nov 00 to Jul 04
    [*]
    VOLVO S80 [MK 1] Mar 00 to Feb 04
    [*]
    VOLVO V70 [MK 2] Mar 00 to Jul 04
    [*]
    VOLVO XC90 Jan 03 to Jul 04
    [/list]

13. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    sharkracingten nasıl alışveriş yaptınız? kargo maliyeti felan ne tutuyor o siteden?

14. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yer uçağı gibi maşallahı var.. kazasız belasız sürüşler dilerim..

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sharkdan paypal üstünden alış veriş yapabilirsiniz.. ama çok pahalılar.. bunu maille onlarada bildirdim sharkdan ucuza pek çok aynı ürün ebayda bulunmakda..

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Almak istediğiniz ürünü maille bildiriyorsunuz ve paypal ile ödeme yapıyorsunuz. Kargo bedava. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; "><div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">Teşekkürler. <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; ">

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ebayde ürünler ucuz kargo çok pahalı. Sharkracing de de ürünler ebaye göre pahalı fakat kargo bedava. Sonuç olarak satıcıyla pazarlık yapılırsa ebayde ucuza alınabiliyor. Şayet satıcı düşmezse fiyatı genel olarak sharkracing 10 ile 20 dolar arası daha ucuz.

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet sinyalli aynayı onlardan alıcam birde şu cam kaldırma işi olmazsa modülüde onlardan alıcam..

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sinyalli aynayı sordum ben bugün haber gelecek.

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam sağolun :)

Bu Sayfayı Paylaş