Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

0 Accent Era Alıcam Yardım!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alpozturk2002 tarafından 13 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ikiside 2. elde para etmez.arabanın donanımı ne olursa olsun select style farketmez hyundainin fiyat politikları yüzünden büyük zarar edeceksin.

şu anda era en düşük modeli (boş pazarlamacı işi) 18 lira.sen satmaya çalıştığında bunun sıfırı 18 napıyosun sen hoca diyecekler 2+2 4 bu böyle.

1ç4 lerin 2. eli 18.5 tan başlarken şu anda maalesef bu mümkün değil. 15 e alıcı çıkarsa şanslıyız.

satmak için değil kullanmak için almayı düşünmelisin.önümüzdeki yıllarda belkide avrupadaki gibi bizde de ikinci el değerleri sıfırın yarısından bile düşük olacak.

2. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamamda şimdi neden sürekli yılda yapılan km ye bağlıyosunuz onu anlamıyorum.1.6 km de 8 lt yakarken dizel 5 litre yakıyor.her yerde nereye gidersen git yarı yarıya karın var demek istiyorum.mesela bir günde 50 km yol gittik diyelim 1.6 era 4-5 lt yakcak 1.5 dizel ise 2-3 lt yakcak.birde burdan düşünün.hazır fiyatlar bu akdar inmişken kaçırma ben sana diyim

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yok kardeş eğer dizel düşünüyorsan gözün korkmasın.başka markalar gibi masraflı değildir.arkadaşın dediği gibi 150 ytl ye normal bakımı ağır bakımıda 300 ytl ye yapılıyor.benim araç 120 bin km de TIK yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    şuan çoğu arabanın ikinci eli düşük ikincieli para yapan arabanın sıfırıda pahalı yani ucuza alırsan ucuza satarsın pahalıya alırsan pahalıya satarsın.

5. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    lpg düşünmüyorum. çünkü şu anki tek kapılı accent ime iyisinden taktırmıştım. sorun yaşıyorum. aslında hyndai den vazgeçecektim ama elimdeki aracı satmak zor. hyndai takasta kendi aracı olduğu için diğerlerine göre iyi fiyat veriyor. bir de satacam diye uğraşmak da istemiyorum. Yiğenim galerici. Dizeli çok tavsiye etti. Ama çok yol yapan biri değilim. şu anki aracımla iki yılda 22000 yaptım. ama 1 yılını bekarken kullandım çok yol yaptım:) şimdi raha da az yol yaparım artık:)

6. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada hyundai era kardeş ya sen ne yaptın 2007 model araç 120 binde:)nereye gittin uzayamı:)

7. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    GM ın 1.3 multijet motorunun ödüller almasına inanamıyorum. Hyundainin 1.5 ve 1.6 dizel motorları dizel motor teknolojisinde resmen devrim yapmış makinelerdir.Kullanan bilir hem sessiz,hem ekonomik hemde inanılmaz performanslıdırlar.test ettiğinizde neyden bahsettiğimiz anlayacaksınız gözünüz benzinlileri görmeyecek.

8. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alp ben sana tavsiyemi sundum.tercih sana kalmış.git bir gün test sürüşü yap iyice.gönlün yatarsa al.

9. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    accentin tek kapılısını görmemiştim resmini koyarsanız seviniriz

10. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    yarın koyarım. resmi yanımda yok. bu arada 7 bin ytl ye satıyorum alan olursa.

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    45 bin liralık araba alırsan 35 e satarsın 25 binlik bir araba alırsan 20 ye satarsın yani aynı hesap hiç bir araba fazla para yapmaz şu ortamda...

12. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    yav benim konu noldu hoparlör girdi araya:)
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    25 milyara alınan selecti 19-20 den satarken 18 lik start çıktığında 14-15 ten anca satabilirsin benim dediğim budur.daha önce getzlerdede olmuştu aynısı çok ağlayan vardı şimdi sıra eraya geldi.

"ya o start, bu select"desende kimse bakmaz ona piyasa böyle maalesef.

Düzenleyen : motor

14. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla alp kardeş 0 araç alırken değeri düşcek diye bir düşünce lüksüne kimse sahip değil.bu herşeyde böyle.sadece otomotiv sektöründe değil.6 ay önce 350 ytl ye aldığım cep telefonuna bugün 50 ytl verirler anca.araçta da böyle.bu değer kaybı hyundai ye özgü değildir.artık herkes anlasın bunu.bugün sen git 35000 ytlye opel al reno al.1 yıl sonra 30000 bine satabilirmisin hayır en fazla 27-28000 e satarsın.hyundailer ucuz satıldığı için öyle gözüküyor.sonuçta fark aynı.

15. alpozturk2002

Alınan Beğeniler:
    4
    teşekkürler bilgiler için. benzinli 1.6 yı bi deneyim bakalım. dizelin de abs li olanının en düşük fiyatlısını da deneyecem. benim pala arabayı vercem onlara artık kaça sayarlar bilmiyorum

16. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    arkadaşım ben hiç dizel kullanmadım ama benzinli çok kullandım bildiğim kadarıyla dizelde daha dikkatli kullanmak grrekiyor ayrıca lpg düşünmedim bence lpg probleli ben alacak olsam benzinliye bakarım baştada dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz karar senin.

17. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    1.4 +team +abs +lpg al 25000 civarı

18. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam ben 1.4 kullanıyorum . çok memnunum kesinlikle çok performanslı bi araba ama uzun ve biraz dik yokuşlarda hissettiriyor kendisini hele ki biraz yük varsa. ama bu sadece era da değil tabi 1.4 arabanın özelliğidir bu.

eğer alabiliyorsan dizel al derim ama yakıt için değil kesinlikle performansı için .
    çünkü senin o dizele verdiğin farkı amorti etmen için yılda 10 bin km yaptığına göre en az 3-4 sene binmen lazım o da çok mantıklı değil.

ama şöyle bişey de varki sen belki ilk başta fazla para ödüyorsun ve kendini 3-4 sene de amorti ediyor ama normal kullanımda da benzinli ile mesela 50 ytl benzin yakacağın yere 30 ytl lik mazotla gidiyorsun ve bu insanı memnun ediyor gerçektende.

sonuç olarak:

hocam alabiliyorsan dizel al , olmazsa 1.6 al derim ama dersen ki ben çok hızlı kullanmam normal kullanırım dersen de 1.4 al derim . ne kadar fabrika verileri aynı dese de1.4 , 1.6 dan daha az yakar

19. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gif

20. Misafir

Misafir Guest

Bu şartlarda size önerebileceğim en uygun modeller bunlar, her ne kadar motorin ile benzin arasındaki pompa fiyatı yaklaşmış olsa bile motorin'in yaklaşık %30 - 35 daha az tüketilmesi yapacağınız km ile 2 sene gibi bir sürede aradaki maliyet farkını kapatıyor, dizel aracın yüksek torku uzun yolda olmasa bile şehir içi kullanımda daha avantajlı hale geliyor.

Benzin 10L X 2.78 = 28krş
    LPG12L X 1.60 = 20krş
    Motorin 7L X 2.57 = 180krş

Bu rakamlar İstanbul şehir içi için yaklaşık değerlerdir

benzinle mazot arasında yaklaşık km'de 10krş, sizin hesabınıza(12.000km)göre benzinli - dizel arasındaki 2.000YTL'lik fark neredeyse 1.5 sene içinde kapanıyor ve daha sonra yakıttan tasarruf etmeye başlıyorsunuz (yıllık 1.2000YTL)

<TABLE style="PADDING-RIGHT: 13px; MARGIN-TOP: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="rightbottombordered">

<TR style="HEIGHT: 20px" ="style3 bluetext">
    <TD style="PADDING-LEFT: 10px" ="lefttopbordered style3">1.6 TEAM ABS
    <TD style="PADDING-LEFT: 105px" ="lefttopbordered style3"> 23,950YTL

<TABLE style="PADDING-RIGHT: 13px; MARGIN-TOP: 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="rightbottombordered">

<TR style="HEIGHT: 20px" ="style3 bluetext">
    <TD style="PADDING-LEFT: 10px" ="lefttopbordered style3">1.5 CRDi-VGT TEAM ABS
    <TD style="PADDING-LEFT: 105px" ="lefttopbordered style3">26,100YTL

Bu Sayfayı Paylaş