Bu Ürünü Alıp Kullanmayı Düşünüyorum , 30 TL Gibi Bir Fiyatı Var . Kalite Olarak Pro-Tec Çok Kaliteli Bir Marka. Würthden Falan Çok Daha Kaliteli. Eğer Forumca Toplu Alım Olursa Belki Fiyatı Düşürürüz http://www.protec-tr.com/default.aspx?pid=68634 Kullanımı İse Yağ Değişiminden Önce Yağa Katıyorsunuz 15-20 DK Çalıştırıp Yağı Boşaltıyorsunuz.
bunada gerek yok, yag degistirmeden 2 hafta önce motora kaliteli bir litre tam sentetik yag ekle, cillop gibi yapar motoru. cok salliyorlar adamlar ver korkuyu millete, okadar kir camuru yeni nesil yaglarin yapmasi imkansiz. senelik yag degisen ve az bucuk ise yarayan bir yag kullanildiginda hicbir sorun olmaz. motoru öldüren ya sürekli kisa mesafeler yada uzun müddet yüksek devirde calistirmak.
İlgili ürünün işlemden sonra geride kalıntı bırakacak ve yeni yağın özelliğini bozma ihtimali bulunmakta gibi.
Benzinli Getzimde 60 bin km bakımında ben yaptırmıştım 40 lira civarı bir ücret vermiştim. 3 bin km yakın yol yaptıktan sonra motor yağın tertemizdi, gerçi dizel araçlarda yağ çok daha fazla kirlendiği için onlarda nasıl sonuç verir pek malumatım yok açıkcası... Şu ana kadar en güzel yağ değiştirme metodunu askerde görmüştüm. Yağı boşaltıyorlar karteli alıyorlar aşağı tavasını güzelce temizleyip, motorun üst kapağından 2-3 litre gaz yağı yada motorin döküyorlardı ve onca pislik ve tortu aşağı iniyordu.
Erkan Bu Metodu Askerde Bizde Yapmıştık ( Unimorg ) Çok Vakit Harcayan Bir Konu Ama Mantıklı En Azından Uçucu Bilinen Bir Madde
Bu tür katkı maddeleri gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ve ben böyle konularda çok titizimdir, sizlere nacizane tavsiyem aşağıda linkini verdiğim markayı kullanın inanın pişman olmayacaksınız. http://www.hepsiburada.com/Liste/li...s.aspx?productId=otsonlm1019&categoryId=26005
bende bundan 2 ay önce 30.000 km bakımına gittiğimde yetkili servise servis şefi arkadaşım katalım dedi çok faydalı dedi fiyatı 65.00 tl değince vaz geçtim.ama 45.000 km bakımında deneyeceğim. Saygılar.
mineral 15w40 gibi son derece kalitesiz yag kullanmadiginiz müddetce bu tip katki maddelerine hic gerek yok. buna vereceginiz parayi daha kaliteli yag icin harcamanizi tavsiye ederim. cok daha fazla faydasini göreceksiniz.
İmkan varsa neden olmasın ama bunu yapacak usta ben daha görmedim. Haklısın Özhan, vakit olarak uzun süren bir işlem ama en iyi temizlik ve arındırma metodu bencede...
Bende böyle abuk sabuk madelere güvenipde motora koymam.Bukadar çözücü bi maddenin senkmanlara yada başka parçalara hasar vermedigi ne malum ki?
ben yağ değişimi sırasında eski yağ alınınca 2litre mazot 2 litre açık yağ koydurup motoru 5 dakika çalıştırıyorum sonra yeni yağ koyduruyorum tekrar yağ değişimi zamanı geldiğinde çıkan yağ gerçekten temiz oluyor
Vermez Vermez, Abuk Subuk Madde Dediğin Otomobil Kimyasallarında Bir Numara , Bütün Araç Yetkili Servislerinin Kullandığı Bir Marka