Arkadaşlar merhaba ben arabaya zincir alacağım ama marka ,fiyat vs. konusunda hiçbir fikrim yok. Elimde bir zincir var hiç kullanmadığım ama o da uymuyor jantlara.185 65 14 lastikler . bildiğiniz uygun fiyata zincir markası varsa yazarsanız sevinirim. Burada kışlar bayağı çetin geçer ben de sürekli seyahat halindeyim. Kış lastiği aldım ama yine de kriz için zincir bulunsun
atlı zincirde bir numara olarak biliyorum bende mahmuzlu olanını al tavsiye ederim fiyat olarak geçen sene 100 liraya almıştım ama kar yağmadan önce alırsan uygun alırsın sanıyorum
benim gördüğüm piyasadaki zincirlerin tamamı çin malıydı. bende de çin malı var bir takım. 3 defa kullandım herhangi bir sorun olmadı. fiyatı da en ucuzlardandı. sanırım şuanda fiyatı 35TL falan. baklava dilimi gibi çapraz bağlı halde.
Beraber çalıştığım arkadaşım eski aracıma aldığım ATLI marka zincirleri hiç kullanmadım şöyle iyi, böyle iyi diyordu bende abartma diyordum. Şimdiki aracına uymadığı için satacak. Arkadaşı bi tokatliiimmhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif