Geçtiğimiz hafta sonu beşinci kez gittim çok güzel bir bölge tesis de çok güzel ve şiddetle tavsiye ediyorum yuvacık barajını azcık geçince çok güzel tesisler var ama Karaaslan tesisleri gördüklerimin içinde en iyisi idi Tasisin 360 sanal turu. Karaaslan Alabalik & Kamping Tesisleri Sanal Tur ve fotolar Karaaslan Alabalık & Kamping Tesisleri Bir kaç resimde benden Orman içi turumuzdan Bunlarda daha önceden gittiğimiz bir tesisten buda çok güzel bir tesisti ismini şimdi hatırlayamadım.
Yakında bir daha niyetim var gelirmisin.yemeklerde çok uygun oluyor dayımın oğlu rehber oraya sık sık tur götürdüğü için çok indirimli o gördüğün tüm yemeklere beş kişi doyasıya yedik 100 tl verdim.
maşukiyedeki restoranların olduğu yer sandım bi an, oldukça benziyor. çok güzelmiş. yuvacık barajına gitmiştim yıllar önce de bu kısmına gitmemiştim.
bir yuvacıklı olarak yazayım dedim. evet Karaaslan tesisleri güzel bir yer. ama balık konusunda çok da iyi değiller.
Ben zaten alabalığı Rizeden başka yerde yemem ordaki lezzeti bulmak mümkün değil burda da hep et yerim ama et de çok başarılı olduğu söylenemez.
abi sana %100 katılıyorum. alabalık rize de yenir. yuvacık ta küçük bir rize gibidir. genelde ağırlıklı olarak Rizeliler oturuyor zaten.
Yazın o görünen dereye masaları indiriyorlar. Ayaklarınızı o dereye sokarak ferah ferah oturabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim.
söylediğin bir genelleme olarak doğru bende katılıyorum sana ama Rizede yenecek bir dere alabalığını (çiftlik değil gerçek kırmızı benekli alabalık) hiç birşeye değişmem o tamamen farklı bir şey.