Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yurtdışından Arayan Yabancı Numara

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 15 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yaklasık 1 yıldır arasıra yabancı numaralar arıyor evi arıyor. Acınca dıtttt dıtt diye ses dısında baska bir ses yok. Geri aradıgınızda ise öyle bir numaraya ulasamıyorsunuz. Önceden, 2-3 defa arardı, fişi cekerdim ve 20-25 gun aramazdı.. Simdi ise dunden beri telefonun fişi cekili duruyor. Fişi takınca durmaksızın arıyor.. İnternette arattım nuramayı ve benzer sekilde baska ülkelerdede aynı sorun var.. Aynı ve benzer numaralar milleti sürekli milleti arıyor.Fakat, kimse ne oldugunu anlamamıs. Bende google da biraz arastırmaya calsıtım ama pek tahmin edici bişi bulamadım.. Bunun telefon sapıgı olmadıgı belli, elektronik bir sistem ve otomatik aradıgı belli.Asagıdaki numralardan geliyor aramalar..
    Bu sorun hakkında bilgi olan veya tavsiyesi olan var mı? Ev numrasını arıyor.. Kafayı yedirtecek..

004971170730139 004971170730138
    004971170730137

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu numaraları nasıl engelleyebilirim. Yurtdısı aramalarını kapatamam. Bunu dısında elektronik cihjaz tavsiyesi var mı? Cep telefonlarında oldugu gibi arayan numrayı direk engelleyen sabit telefonlardan var mı?

3. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kaan dostum arama geri bu tarz numaralari bi ara bulgaristan romanya vs tarzi ulkelerden ariyorlardi ne bu numara deyip geri donunce de oldukca yuksek bir ucret yansiyordu faturaya... 2 sekilde yapiyorlar bi kadin arayaip seninle konusmaya calisiyor bi seklide sana kendini geri aratiyor yada sen merak edip geri donunce cikan kadin seninle konusuyor hatta bu tv de gordugun ucak parasi yolla yanina geliyorum diyen kadinlarda ayni yontemi kullaniyor, ya bu sekilde dolandiricilik yapiyorlar yada bu arayan numaralar oralarin 900 lu hatlari gibi oluyor faturadan vuruyorlar her iki sekilde de geri donme bence :))) birde ben bakmadim kodlarina yurt disi degil kulube telefonu da olabilir kulublerin telefonuda bu seklide oluyor.

4. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Kaaan bence seni nato izlemeye başladı kendine dikkat et.Bence senin admire ye el koyacaklar :))) Askeri araç olacak heheheheh :))..
    O dedigin numaralar 2 sene öncesine kadar arıyordu bizim evide.Sonra kendiliginden düzldi.

5. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Hangi admire'ye el koyacaklar Getz i yok muhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yurtdısı arama cok pahalı değil.. Sorun su; geri aradıgımda karsıma kadın veya erkek kimse cıkmıyor. Arayan numarayı geri arayamıyorum.. Bir yıldır ara ara oluyordu ama son 2 gundur cok sık arttı. Bende simdi telesekretere aldım telefonu. 25 defa mesaj bıraktı..

Bu arayan numara otomatik bir sistem.. Dunyada bir cok kişiyi arıyor ama kimse daha ne oldugunu bulamamıs. Sizi caldırıp daha sonra geri aradıgınız turde bir numara değil yani..

7. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Baska bir Kaan ile karıstırdı sanırımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    KaaN41 ile karıştırdı herhalde

9. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yurt disi normal tarife ile gorusmuyosun bu tarz arayanlarda dedigim gibi 900 lu hat sistemi gecerli oradan para kazaniyorlar zaten ama kimse cikmiyorsa garip birde surekli ariyorlar, hangi ulke diye baktin mi , ne oldugunu ogrenince yaz da bari kaan neymis bi ilginclik daha ogrenelim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kod almanyaymis bide daha da garip

11. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Almanya kodu ama baska kod numaralarından da arama geldi.. Kimin neden böyle milleti durduk yere aradıgını anlamadım..
    Ben yurtdısını ararken farklı bir sistemle araıyorum. Normal tarfieden değil yani... O yuzden, belki numara 900 hattır. benm tarifeden extra paralı hatları arama kapalı.. Belki o yuzden karsı tarafa ulasamıyorumdur.

12. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim bildiğim; yurtdışından arayan tanıdık değilse açmayın derim...çünkü bulgaristan vb. ülkelerden arayan bayanlar kontör vb. şeyler istiyorlar... bilgilerinize...

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Olay psikopata baglamıs durumda. İnada bindi heralde. aralıksız aruyır.. 4 gundur telefonun fişi cekili.. Telekomu aradım, anlattaım. Bu numaranın beni aramasını istemiyorum dedim. Bu numranın adresine nasıl ulasırız dedim. Savcılıga basvurmam gerekiyormus... çözüm yok yani..

14. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Valla kaanlar karıştı :))) getze el koyacaklar.

15. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bana da bir numaradan msj geldi , 02122178855 i hemen arayın digital fotoğraf makinası kazandınız diye msj ı hemen sildim sakın inanmayın bu tip şeylere..

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Getz i gotursunlerde sabah sabah ramasınlar. Malum zaten ramazandayız. Sabah namazdan sonra yatıyoruz. Ama, telefon saat 8-9 dan itibaren calıyor. Tam uykumun içine ediyor. Fişi cekiyorum ama sonrada yatamıyorum. 3 saatlik uykuyla iftarı beklemek adamı deli ediyor.. Adam gibi uyumak, kafamı dinlemek istiyorum. Gecenin 3 ünde telefonun calması ne kadar uyuz bir durumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gifEn son dayanamadım işte telefonun fişini cektim. Ama bu seferde arayıpda ulasamayanların gazabına ugruyoruz..

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bu tip mesajlar da eski trcell numrasına cok geliyor. Numara 17 senelik o yuzden abudik bubudik mesajlardan tut, abudik bubudik kızlar bile arıyor kontor kazanmaya.. :)) Lakin, bizde sabit ucret oldugu için sınırsız konusma var. Arayıp kızlarla konsuuyoruz. Kontor gelmedigini anladıklarında ise bir daha rahatsız etmiyorlar..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

18. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hep kadınlarla kadırıyolar bizleri demek ki https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

19. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    işime gelmiyor desem yalan olmazhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifOnlarda muhtemelen lisede okuyan, sınıfın bir keneraında grup takılan işe yaramaz kızlardandır. Bazen güzel sarıyor da muhabet... Keske tum sapıklar konussa.. Bizim kinde ses seda yok. Bilgisayar üzerindne otomatik arıyor ve mucadele etmek cok zor..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

20. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Allah sapığında iyisini nasip etsin o zaman :)

Bu Sayfayı Paylaş