Arkadaşlar ben on taraf için şiş farı bakıyorum lakin Avrupa da bulamadım. Aliexpress sitesine kalite anlamında da pek güvenmiyorum açıkçası. Türkiye'den almak istediğimde yurtdışı gönderim yok diyor bir çoğu. Bildiğiniz kargo masrafida bana ait olacak şekilde parça satan bir yer var mı? Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Ben ebaydan korea motor parts ile raenworld korean firmalarından parca siparis ediyorum guney korede geliyor ama yurtdisinda paypal hesabi olusturacaksin adrese kadar geliyor
hocam korea motor parts baktım da bu fiyat şaka heralde? Ben antalyada aynı sete 150 tl fiyat aldım işçilik haric... http://www.ebay.com/itm/OEM-Genuine...ash=item2581736cb6:g:YEMAAOSwrklVZADg&vxp=mtr
Www.autodoc.co.uk ben genelde buradan aliyorum parcalari. Türkiyeye gönderiyolar sanirimda kargo ücretini bilmiyorum. Bu site almanya firmasi
Selam Arkadaşlar Araç modeli aynı olmasına rağmen bazı parçalar uymuyor. Başımdan geçen bir olay. Ara için ledli dikiz aynası kapağı alacaktım. Bilindiği üzere eraların yurt. dışı ismi verna Ebay üzerinden koreden sipariş verdim ürün geldi ama uymadı. Satıcı ile görüşüp iade ettim olan nakliye paralarına oldu. Birde Benim güneşlikler aydınlatmalı. Ama switch leri bozuk yani çalışmıyor. Serviste sol taraf için 185 sağ taraf için 400 tl fiyat çektiler. Yurt dışında sadece Amerika versiyonlarında var Kore de yok o da nakliye falan aynı hesaba geliyor.
Hocam bende o yüzden zaten Türkiye'den almak istiyorum. Zira ben yurtdışında yaşıyorum ve burada era popüler değil parçalar pahalı. Daha 2 gün eve rot başına 110 tl para verdim işçilik hariç... Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Pardon Yurt dışında olduğunuzu yeni fark ettim. Yurt dışı deyince direkt olarak Türkiye dışı geliyor insanın aklına Nerde yaşıyorsunuz PTT kargo ile gönderebilirim ben yardımcı olurum bu konuda en fazla 35-40 tl kargo tutar kanımca.