merhabalar yaklaşık 3 hafta önce 99 1.3 lx aldım aldığım kişi yaşça biraz büyük bi abimiz araç diğer araclara göre temiz km si az rengi çok hoş =) aracım orjinal olup öyle abartmadan orjinalliğinide çok bozmadan ufaktan bişiler yapmak istedim ilk olarak aracım benzinliydi gaz taktırdım her ne kadar memnun kalmasamda neyse esas konumuz sis ve amerikan parktı aracım fotolarını paylaşıcağım umarım beğenirsiz..
Güzel olmuş yakışmış kendinizmi yaptınız yoksa taktırdınızmı yaptıysanız yapım aşamasınıda yazarsanız bizde bilgi almış oluruz
benzinlikte çalışıyorum geceye geçtiğimde ancak vaktim oluyor o yüzden kendim yapamadım ama anlatabilirim yardım ettim bağlarken.. aracı aldığımda sis farları kapakları vardı tamponun altından davlumbazın vidalarını açıp ordan tamponun ordaki sis far kapaklarının 2 tane vidasını söküldüğünde zaten yerleri çıkmış oluyor onlar direk takılıyor zaten fabrikadan ayarlı geliyor ayrıyetten ayar yapmaya gerek kalmıyor kablo olarak çiftli hoparlör kablosunun en kalın sanırım 2.5 luk diye geçiyor onu kullandık sonra kontağın sigortasından uc alıp anahtara bağlandı okadar.. amerikan park içinde 2 adet sarı çift duylu sinyal ampulu ve çift duy içi alındı sonra sinyal çıkartılıp içindeki iletkenler çıkartıldıktan sonra çift duy pürmüzle ısıtılıp içine oturtuldu sonra kabloların geçmesi için içine matkapla delik açıldı işlem tamam