1 hafta önce jant kapaklarını siyaha boyadıktan sonra 2 gün önce bir arkadaşımla beraber 1 saat kadar uğraşıp ön lipte taktık taktık ve sonuç
nalburdan akıllı vida aldım demir için olanı almışım(ucunda diş yok ) bilmediğim için. evde pul buldum bu vidalara uygun. lipi yere koydum ve vidaları tek tek çakmaya başladım yaklasık 10 -15 tane vida çaktıktan sonra arabayı kriko ile kaldırarakbi taraftan tornavida ile sabitlemeye başladım ucunda diş olmadıgı için tamponu delmek çok zor oldu yaklasık 1bucuk saat uğraştım yapıcak olanlara tavsiyem vidayı lipe takarken tam ortalayn yada biza ucuda doğru takın aksi taktirde lip yamuk görünüyor
Hocam bu lipler genelinde araca özel diyorlar ama bana kalırsa üniversal , ortalama 2.30 cm boy 7 cm genişlikte oluyor , al birini bir ölç ce muhtemelen kavisleri de döndüğünüz halde eminim fazla bile gelecektir ve fazlasını kes at , videolarından birini izlersen iyi olur , çünkü kavislerde adam bir çentik atıyor makasla ve tam kıvırıma uyuyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.