bugun aracıma içerden açma yaptım aracım ls olduğu için orjinalinde yok malesef projeyi yaparken bayağı uğraştırdı motoru ilk anahtar şifresinin çubuğuna bağlamak istedim ama olmadı şifreye anahtarı sokunca tel salık kalabiliyordu onun için kaportacı komşumuzla bu projeyi yapmaya karar verdik yorumlarınızı bekliyorum Resimler: bagaj kapağındaki kilit motoru montajı tuşu koyduğum yer
aynen hocam adamlar utanmasa teyp koymıcaklarmış arabaya ah işte araba temiz diye aldık temiz olmasa gls almayı bilmemmi ben
elektrikli iyi güzelde spiral tel kablolu elektriksiz mandallı olanı daha iyi olmazmı acaba? sağ tarafta gizli bir düğme daha var, oldukça gizemli duruyor
roketleme düğmesi hocam o geçen hafta taktığım sis farlarının tuşu o birde aklıma bi fikir geldi lada vegaların yuvarlak bagaj açma tuşundan takmayı düşünüyorum
milenyum accent in bagaj açma tuşu değil bagaj açma kolu vardı, ön kaputu açma sistemi nasıl açılıyorsa aynı mantıkta çalışıyor aynı sistemin benzeri bagaja takılırsa sadece kablosu az daha uzun olur problem yaratma ihtimali elektrikliye göre daha az aküyü kullanıyor. Daha iyi değilmi
hocam ben onuda düşündüm bizim burada hyundaı ye dair hiçbirşey yok tabi öğrenci olduğumuz için imkanlarda kısıtlı ee baba sanayici sağolsunlar sanayideki abilerimiz böyle konularda yardım ediyorlar
Bugun bagaj açma tuşununun yerini değiştirdim daha gözle görünür biryere taşıdım glslerdeki ayna ayar tuşunun yerine koydum tuşu yerleştirmek için kadranın çerçevesini söktüm bide ne göreyim adamlar boş kapak içine elektrkli ayna soketini koymuşlar tesisatını bile hazırlamışlar buda bitmiş hali