orjinalliğini hiç bozmak istemiyorum kapı kolları ve bagaj üssü hoparlörlerin yerlerine taktırmak istiyorum.ölçülerini bilen varmı ve hangi hoparlörleri tavsiye edersiniz teybimde aşagıda ki orite bass kontrolü var dediler bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını onuda bilen varsa bi yardım etsinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif Düzenleyen : erkamm
bu model teybi ilk defa görüyorum, benim önler 13cm, arkalar 16cm çapındaydı ama bazı yumurtalarda önlerin de 16 cm olduğunu öğrendim. siz 16 cm alın, önlere takabilirseniz takın, takamazsanız arkaya takarsınız.
başka bir konuda 99 model accentlerde önlerde 16cm olduğunu yazdı arkadaşlar, yani yıldan yıla değişebiliyor demek ki.
benım yumurtada ıonler 13 cm arkalar 16 cm orjınal pıoner kolon aldım her ıkısınede ses muhtesem onlere 13 cm yeterlı bence 16 cm yerlestırmeye ıhtıyac duyulmuyor.alacagın kolonda saglam olmalı. Düzenleyen : clgnsdt_55
Önlere 16 olur, 13 lerin altında plastik bir tutucu oluyor, onu iptal ediyorsunuz 16 da rahatlıkla oturuyor, ancak benim aldığım hoparlörler 280 wattlıktı arka mıknatıs kısmı büyük olduğu için, cam yarıya kadar iniyor, tamamen inmiyor, bilginize.
99 GL kullanıcısıyım... önlere 13cm 90w pionner arkalara 16cm 160w kenwood taktım... ses gayet iyi... önlere 16 alırsan camın inmemesi konusuna katılıyorum....
önler Pioneer TS-G1312i 13cm( alttakı plastık parcadan bıraz kırptım camda tam acılıyor )+ PIONEER TS-S20 TWITEER arkalara PIONEER TS-G 1612 R 16 cm bagajda JBL GTO-1004 E 4 Kanal Anfi + JBL 1000W kabınlı bass bu sıstem benı tam anlamıyla doyuruyor amfı ve bass kullanmasanda ses yeterlı