Selam arkadaşlar. Konuyu özet geçiyorum fikirlerinizi söylerseniz memnun oluru. 5-6 bin liraya 1.5 gls mi 250 hp ye çıkartacak ustanın biri bu konuda ne dersiniz. 250 hp
Konuyu ozet geciyorum. Daha sonra 5-6 binlira verip tekrar 1.5 normal motor alirsiniz 97 beygir diyorum tapatalk ile gonderildi.
Bu işler öyle varsayımla yada bir ustanın demesiyle olacak şeyler değildir. Özeti ise sadece muhabbet kıvamında şeyler bunlar. Yapanlar var ama kaç kişi yada kaç adet :RpS_thumbup:
O makinadan 250 hp kesinlikle cikmaz cikamaz.... Avea inTouch 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence değmez zaten kaç model araç ben olsam satıp 5-6 lira üstüne ekler daha yüksek modelli bi araç alırdım 5-6 bin lira ekleyip yaptırsam bile istediğim gibi olmaz zaten 250 hp olması için ön takım vs.vs. parçalar değişim isteyecektir bana göre ama zevkler ve renkler tartışılmaz millet 90 model şahine yapıyo hyundaıye niye yapılmasın ki ?
Bi ozette ben geceyim 130 bg civari yaptir roket olur zaten arti bide fren sistemine para harcarsan muthis olur
Aracın değeri 10 bin tl üzerine 5 bin tl harcıyorusun yine değeri 10 bin tl MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
uğraştınıza değmez model değiştirin yada chip atın yeter adem abiye sonuna kadar katılıyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5-6 lirayla bitmez 250 Hp , sat yumurtayı koy üzerine parayı 3.28 E30 Al en azından yumurtadan daha şekil araba..
5-6 bin tlye yumurtayı 250 hp çıkarmak zor gibime geliyor çeşitli araçları çıkaranlar var tabiki ama nereden baksak 10-15 bin tl masrafla çıkartıyorlar, eğer çıkarsada tadından geçilmez
Bu konular hep hayal gibi görünür, yapacak olanlarda ya sanayide yer sahibi yada deli paraları vardır. Mesela, mits. Galant 2000 turbo 12 lira . Beygir 200 civarı. He mesele yumurtayı yapalımsa parada varsa hayalde kalmasın bence yapın .)) Hatta 2000 motor bi elantra yı yapın daha iyi . Enazından daha güvenli diyerek ciddiye alıyorum bu konuyu Yanma odasından gönderildi.
O araba 250 hp ye çıksabile bir daha durmaz(250hp'ye hangi fren dayanır) birde sadece motorda bitmiyorki iş uyum sağlaması için birçok parçanın güçlendirilmesi gerekecek bence de satıp 5-6 bin tl de ekleyip daha üst bir model almanız daha mantıklı.
O aerodinami o süspansiyon sitemi ve o kaporta şasi ile ilk virajda cips paketi gibi bir yana uçacağı için parayı boşa harcamaya değmez..
abi bende 05 3 silindir getz var dizel sanırım 82 hp ne zamandır merak ediyorum chip atsam ne kadar bir güç alırım bana ne kadara patlar GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para pul değil adam konyada drag arabalarının motorunu yapıyor ciddi bir adam da. Benim kafama takılan tek konu Allah kimseye kaza bela vermesin bir yere girersem kola tenekesi gibi araba. Aklımı kurcalayan bu sadece