mrb. arkadaşlar 1995 model yumurtamızı sattık,bilgisi olanlara bi sorum olucak; şimdi biz kangoo veya doblo tipi bir araç alıcaz..bu araçların hepsinde ruhsatta kamyonet olarakmı geçiyor,yada hususi kamyonetse fenni muayenesi kaç yıllık oluyor??
kangonun bıldıgım kadarı ile hususisi yok ama doblonun var özellikle doblo 1.3 multıjet hususı cok avantajlı hem taksı gecıyor hemde 0-1300 vergı dılımınde oldugu ıcın cok dusuk vergısı muayenede 2 yılda bır bende dusunmuyor degılım
o tarz arabaları hususi yapabiliyorsun ama sıfır çıkarırken 7000-8000 tl kadar farklı oluyor.2 yılda bir vizeye gidiyo...
bi tanıdığımızda 2005 kangoo multix var o hususi 2 yıllık muayenesi var,dayımdada connect var kullanımı hususi fakat tipi kamyonet geçiyo onun har yıl muayene hemde vergisi yüksek çok kafa karıştırıcı,mesela kangoo alalım desem hususi otomobil olduğunu nereden anlarız ancaba
Ruhsatta Hususi Yazması Aracın Sadece Ticari Amaçlı Olmadıgını Gösterir... Yani Bazı Firmalar İşyeri Üstüne Kaydeder Aracı Bunlarda Ticari Yazar... Kamyonet Yazması Önemli.. Bende Starexdede Hususi Yazıyor Ama Kamyonet Geçiyor
en sondan bır oncekı kasa gayet guzel abımın arkadasında var cok hosuma gıttı dag bayır gez altını yere surtmez ınmesı bınmesı kolay az yakıyor vergısı dusuk tam aıle arabası bence dusunun ben bunu satarsam doblo turu dusunuyorum aslında fıorıno cok yakısıklı ama onunda hususisi cok pahalı
doblodan bassediyosunuz sanırım bi araştırmak lazım aracımın satışı haftaya yapılacak şimdiden bi araç bulmaya çalışıyorum
connect'te karar verdik fakat şimdide 75'likle 90'lık arasında kaldık,kimileri çok yakıyor diyor 90'lığı,75'liğide motor bağırıyo diyolar..bugün pazara gidicez bulamazsak istanbul'dan alıcaz netten bulduk hayırlısı artık