Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yumurtamda nedeni belli olmayan ses ,ekzozdan beyaz duman atma sorunu

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda barış efe tarafından 30 Mayıs 2014 tarihinde açılan konu

1. barış efe

barış efe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    değerli arkadaşlar aracım 1997 Accent aracımda hareket halinde kalkışta hafir hızlanınca artan bir ses var sanki bir şey salanıyor gibi bir ses lık lık gibi tamirciye götürdüm bugün lifte baktılar sag ön tekerde boşluk ve bilya bozuk dediler değiştirdik ses gene var birde ekzozdan beyaz duman atıyor sebebinedir radyotör devirdaim yapmadığı için fan sürekli çalışıyordu onun için radyotor değiştirdim araç hararet hiç yapmadı öncede yapmıyordu ama fan açınca sıcak su geşişleri olmadığı için radyotöri değiştirdik motra bir zarar vermişmidir beyaz duman bundan dolayımı atıyor neyapmam lazım nekadara patlar ses sinir dediyor uğultu çözemedim direksiyon kutusu yapıyor olabilirmi tamir veya sıfırı nekadardır teşekkürler

2. yolcu*

yolcu* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    sercan savas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    beyaz duman aracın benzını yakmadan fıltrelemeden atmasını gosterır ses motordan gelıyosa ozellıkle devır yukseldıkçe oluyosa :) hepsı ortak noktası katalızor un bozuldugunu yada ıptalını gosterır bendede yumurta kasa var motordan delı gıbı ses gelıyodu
    katalızormus ben yenı degıştırdım unıversal tavsıye ederım yakıtınıda dusurur parça fıyatı 300 tl

3. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    accentlerde beyaz duman atma çoktur ama sizin araç nasıl yapıyor onu görmek lazım

4. efend1s1z

efend1s1z Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    volkan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Beyaz dumanı gören motor yağ yakıyor sanıyordu, dun lpg ayarını yaptırdım (25TL) beyaz duman goremedım sabah ayrıca pat pat ses de kesıldı lpg de cıkan.Lpg yanma sıkıntısından sanırım oluyormus bu ses tabı bujı kabloları da atlatma yapmıstı artık ayar bozuklugundan mı onlarda bozuldu bılmıyorum.sımdı sıkıntı yok.

5. fatihko

fatihko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Mavi dumansa yağ yakıyordur beyaz duman yağın içinde su olabilir demektir. Soğutma suyunu kontrol edin yağlanma varmı veya motor yağında su varmı?
    Beyaz dumanı herzamanmı atıyor yoksa sabahlarımı? Sabahları ise eksozda biriken su da olabilir

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş