Merhaba arakadaşlar, yumurtama bı arkadasımdan hedıye olarak aldıgım opel 4 bıjonları jantlar uymadı; lastık ve jantları verıp yumurtama uygun bir jant almak istiyorum, aramızda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mesajlarını beklıyorum ..
4x114.3 ölçülerinde jant alman gerekiyor o yuzden uymamıstır ben senn yernde olsam 15 inç bbs jant alırım uyar
bunlar elımde patlamasın en azından degerlendıreyım ıstıyorum o yuzden bunlarla takasa gırecek veya bunları satıp ustune ekleme yapacagım ..
Anlıyorum.. Benım suankı lastık ebatıma uyacak bır jant olsa cok memnun kalacagım,lastıklerım ıyı durumda çünkü. Fakat pıyasada bulmak gerçekten zor ..
Güzelmiş.. Bir teklif aldımda rica etsem bakabilirmisiniz, uyarmı bu jantlar .. üretimi 13 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 200 TL Sahibinden satılık ikinci el - 130820480
önceki aracım admire kasaya arkadaşın corsasından çıkan jantları, bijonları değiştirerek taktırmıştım, bijon değişimi ile yumurta kasaya uymuyor mu?
Bıraz arastırdımda, bu ,iş biraz sakıncalı gıbı geldı bana hocam. Çünkü aracın en onemlı kısmı lastık&jant .. Jantların bıjon aralıgını degıstırdıkten sonra yolda seyır halındeyken herhangı bır sıkıntıyla karşılaşırsam patates oluruz mazallah
sahibinden ilan no: 133880534 takım halinde satlılk çelik jant lastik. yumurta kasa uyumlu ve 4 x 114.3 her araca uyumlu.