slm alk arkadaşlar arcıma cam içi bir stop lambası monte ettim. markası hella (alman malı) ve çok kaliteli kullanışlı kolay uygulanabilir.eli tornavida tutan herkese tavsiye ederim.ürünün montajını yaptıktan sonra resimleyebildim onun için fazla ayrıntı veremedim(kusuruma bakmayın) ürün üç parçaya ayrılabiliyor. önce kabloları bagaja alıyoruz ve cama yapışan kısmı araca yapıştırıyoruz. sonra da ampüllerin olduğu kısmı da üzerine takkıyoruz(4 adet ampülü var) sonra ürünün dış kısmını da takarak bagaja geçiyoruz. bagajda bagaj aydınlatmasının kablolarının geçtiği yerden ve döşeme arkasından kabloları aracın orjinal stop lambalartına kadar götürüyoruz ve fren ampülüne gelen kablolara bağlıyoruz... düşünenlere... kolay gelsin saygılarımla...
Gercekten yumurta kasalarda olması gerenk bir aksesuar.. Her frene basışımda arkamdaki şöförle göz teması kurmaya calışıyorum :S
güsel olmuş temel özellikte olsa süper olurdu arkdan gelen sürücü zorluk çekmez artık gecenlerde bi yumurtaya arkadan bindrdim