yumurtacı arkadaşlar nasıl memnunmusunuz bu yumurtalarınızdan bir kaç sorum var size konu açmama da gerek yok şimdi bu yumurtalar la o dönemdeki elentraların farkı nedir aracın gidişi nasıldır yol tutuşu hızı (1.5 ler için) tüpte ne kadar yakar bakımı ne kadarı bulur vergisi ne kadardır ayrıca elentra veya yumurtaya alternatif farklı marka modeller varmıdır era yı bir ara satıp yumurta alacağım ve artık böyle düşük araç kullanacağım öyle bir karar verdim bu yüzden bunları sormakla işe başlıyorum
bende 2000 model 1.3 LX var.. Arkadaşımda 97 model Elentra 1.8 full + full vardı.. Donanım olarak accente göre daha dolu.. abs + sunroof+hız sabitleyicisi bile var.. 240 kadran var 220 yi görebiliyon.. yakıt olarak accent 24-25 kuruş yakıyorsa, o da 27-28 kuruş yakar.. accenttin yedek parçası şahin doğan gibi ucuz ve parça bulmada sıkıntı yaşamazsın.. Elentra yı bilemicem, accent kadar piyasada çok fazla göremiyorum.. 2.eli biraz daha durgun.. misal ankara da accentler çok tutuluyor.. alcaksan beyaz ve 1.5 gls leri tavsiye ederim.. Elentra da alcaksan ben 97 modelini kullandım 1.8 motor, gayet oturaklı araba.. ama makyajlı kasaları (99-00 model) daha hoşuma gidiyor..vergi olarak da accentte 1.3 bile kullansan 1.6 vergisi ödüyosun.. Elentra da ise 2.0 vergisi ödiycen.. yaş itibarı ile çok fazla bişey ödemezsin..elenta mı accent mi dersen donanım ve konfor olarak elentra, piyasada tutulma ve ekonomiklik dersen accent
Hosgeldiniz, elantra 1.6 yerine 2.0 daha iyidir. Ayni yakit neredyse 1.8 de oyle. 1.6 elantram vardi 99 cok donanimli bulmak zor ama 97 ler sunroof dahil hersey var GT-P3105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi