Selamın Aleyküm arkadaşlar. iyi formlar. 98 model 1.5 gls accent kullanıcısıyım. aracımda yakın zamandan beri sola keskin manevra yaptığımda gır,gır.gır gibi bir ses geliyor direksiyonu topladığımda kesiliyor sağa dönüşlerde öyle bir ses gelmiyor aklıma gelen salıncaktanmı aceba dedim bir kaç kişi de rotlardan giyordur dedi yakın zamanda sanayiye götüreceğim ama deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim malum sanayi selam verip kapıdan girdin mi adam hemen elini ovuşturuyor. 'aha oğlanın nişanını yaptık gibi' hakı neyse onu alsın. birde arka lastikler dış taraftan yemiş içlerde bir sorunyok dişler sıfır gibi yine bahsettiğim korunla ilgili olabilirmi? şimdiden teşşekkürler. başlığı hiç sormayın doğaçlama yaptım.
Benim aracımda da geçenlerde direksiyonu sonuna kadar kırdığımda kayış sesi gibi bir ses geliyordu. Gerçekten kayış sesiymiş, ayar yapıldı düzeldi. Kayış sesi olabilir belki. Önemli bir şeyi yoktur umarım.
sanmam benimki seyir halindeyken oluyor birazda hızım yüksek olunca ani maneyra yapınca yapıyor. teşekkürler.
Ses yapan lastiğin davlumbazına bakın sürtme yapabilir,yada ön düzen ayarından olabilir.sağlam bir rot balanscıya dört lastik rot kamber ve balans ayarı yaptır. Tapatalk For Windows Phone
Balata bitmis olabilir fren balatasini degisince ses kesildi bendede oluyordu ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aracı ön düzene sokturun ne varsa çıkar ortaya hocam benim başımada gelmisti ayni sorun direksiyonu cevirince ses geliyordu donuslerde ben gittim aks milini degistirdiler duzelmemisti babam goturup ön duzene sokmustu tam olarak ne yaptirdi bilmiyorum ama sorun cozulmustu benim acemi zamanlarindan kalma bi animdir bu Ayfon 6 cihazımdan tapatalk ile gönderildi
arkadaşlar bahsettiğim sorunlardan cumaertesi fırsat bulup sanayiye gittim. işi uzun sürdü 11 gibi gittim 5 gibi anca bitti işim sıcak bi taraftan parça telaşı bi taraftan 2 gün kendime gelemedim. 550 lira gibi bi masrafım oldu çoğunu hallettim. daha araç sanayiden çıkmadan bir kötü haber daha aldım sigorta bitmiş bi fiyat verdiler en uygun 840 lira o halde kafayı yiyecektim bu ne kadar para diye telefonda iyiki yaptırmamışım, bu sabah sigortacıya gittim kendim fiyat aldım neova sigortadam 500 liraya yaptırdım. uzuuuuun bi dönem sanayiye uğramam inşallah.
uçmuş hemde nasıl axa falan 1500 lira fiyat veriyor kaza falan da yok %10 hasarsızlık indirimi dahil 500 lira fiyat vermeyen şirketlerde yok değil.
Ben 380 tl ye yaptırdım 10 gün önce hala aklıma geldikçe sinirim bozuluyor D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman seninki iyiymiş hacım 380 TL hani arabaya göre gocaman sonata 380 TL, accent 500 TL Ulen ülkemde hangi şey doğru orantılı ki zaten ?!