accentime bagaj üstü spoyler xenon far lip amerikan park plaka kalınlaştırma yaptım üzerinde adi film vardi onu söktüm arkada stoplar kırmızıydı spoyleri takınca kötü durdu onları söktüm yeniden siyah folyo kaplatcam ve tabiki yere basılcak
en saglam şey basmak olacak bu araca ufak tefek şeyler yakışıyo çok da çılgınca bşy yapıp aracın tipini bozmak istemiyorum
Maşallah, allah kaza bela vermesin. Keyfinize sağlık... Bu Lip olayını bir ara bende düşündüm fakat benim araç siyah. Hiç göstermez diye vazgeçtim...
sagolasın kardeş. çelik janttan vazgeçtim çünki yeni lastik aldık o yüzden kıyıpta yeniden jant lastik almicam sadece basıcam duruma göre ön kapakları söküp parlak siyaha boyatcam öle binicem
Sana bi kaç tavsiyede daha bulunayım.. Stoplara kırmızı folyo daha güzel oluyor.. Çünkü gri renk ile çok zıt oluyor ve arabayı boğuyor.. benim görüşüm tabi.. siyah yapmak istersen açık ton yaptır.. Tampon altı lip güzel olmuş.. Sinyallere turuncu folyo kaplamanı tavsiye ederim.. Ön hyundai logosunu da fırça ile kırmızıya boyayabilirsin aslında.. hoş durur.. Araç bana sis farı tak diye bağırıyor haberin olsun :RpS_cool:
ince uzun sis al bence.liple tamponun birleştiği yere lipi keserek yerleştir.hem orjinal tamponu bozmassın..hemde değişikolur