S.a arkadaşlar. Ben yumurtamı 2. el aldım. Araçta merkezi kilit var mı yok mu bilmiyorum. Araç ilanlarına baktım da çoğu 1.5 gl yumurtaların merkezi kilit sistemleri var. Acaba onlar sonradan mı taktırdı yoksa var mıydı bilmiyorum ve artık taktırmam gerekli. Sürekli elle uğraşmaktan bıktım Acaba araçta merkezi kilit var da motoru mu arızalıdır yoksa araçta hiç merkezi kilit yok mudur? bir bilgisi olan var mı?
Bende de vardı yumurta kasa bundan 1-2 ay önceye kadar 1.5 GLS idi aracın kapılarını anahtar ile açmaya kalkışırsan tek bir kapıyı açıyordu Allahtan alarm vardı da bütün kapıları açabiliyordum
Hocam LSlerin orjinalinde yokmuş ben aracımı aldığımda desi alarm takmışlar ve 4 kapıyıda merkezi kilit yapmışlardı sahibi öyle demişti onunda kumandası bozuktu sigortsı çekiliymiş sistemden alarmı ayırarak merkezi kilide dönüştürdüm ama LX,GLS lerde orjinal olarak var
Ya emlak sitelerine baktım Gl lerde de var ama bende niye yok :O en az 4 defa kapı döşemelerini söktüm ama bakmak hiç gelmedi aklıma. Neyse artık kaç liraysa verip yaptırcaz Bu arada kaç lira bunun hakkında bir bilgin var mı?
hocam tesisatı hazırsa içinde kilit varsa ucuza maal olur ama tesisat yoksa yeni tesisat çekilip 4 mototr alınması lazım biraz pahalı olabilir
sol kapı döşemesine bak.. kapı kilitleme pimini yukarı aşağıya it.. (kapıyı kitlediğimiz yer) eğer bir motora bağlı ise işte o motor merkezi kilit motorudur.. en basit böyle anlatabilirim tesisat felan yoksa 100 liraya halledersin.. bence camların da otomatikse cam kaldırma modulü de taktır toplamda 150 liraya cincik gibi olur valla
Arkadaşlar yumurta kasama uzaktan kumandalı merkezi kilit taktırmak istiyorum. Beylikdüzü'nde gittiğim oto elektrikçi arkadaş, uzaktan kumandalı olabilmesi için alarm da takmamız gerekiyor, montaj dahil toplamda 250 tl ye hallederiz dedi. Bu fiyat bana biraz fazla geldi, sizin bir bilginiz var mı bu konuda.